'Sihirli Köpek' çocukları güldürecek

Güncelleme Tarihi:

Sihirli Köpek çocukları güldürecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 11:19

'Sihirli Köpek' çocukları güldürecek

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Tiyatrosu (ADT), yeni yılın ilk ayında çocukları 'Sihirli Köpek' adlı komedi oyunuyla güldürecek. Nil Ayçıl'ın yazdığı eser, 7 Ocak Pazar günü saat 14.00'de çocuklarla buluşacak.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek 'Sihirli Köpek'in rejisörlüğünü Kader Gözpınar üstlendi. Her defasında izlenme rekoru kıran eserde Gökçeksu Ulukut (Sihirli Köpek), Aysel Gücüm (Gonca), Ömer Alper İzci (Şef), Okan Güler (Titrek), Okan Kağnıcı (Bonbon), Esra Şen (Ecem) rollerinde çocukların karşısına çıkacak.

Eserin sahne amirliği ve teknik kadrosunda ise İsmican Ekinci, Erol Karayılan, Hakan Badak, Mehmet Irmak, Tuğba Baykara, Özcan Önkür, Dursun Çağdaş Topçal, Umut Kızılyaprak, Mustafa Aytar, Arzu Ereyizoğlu Gürdal, Baki Özkuş görev aldı.

ESERİN HİKÂYESİ

'Sihirli Köpek'te, hem kendisi ile hem de dünya ile barışık olan sevimli, neşeli küçük Gonca, sihirli bir köpekle karşılaşıyor. Onu arkadaşı Ecem'le de tanıştırmak istiyor. Ecem, her şeyden çabuk sıkılan, bir türlü mutlu olamayan bir çocuk. Sihirli Köpek'in konuşması ancak yaşamdan zevk alanlarca anlaşılıyor. Gonca'nın bir köpekle konuşup sohbet ettiğine şahit olan üç hırsız, köpeği çalıp sirke satıp para kazanmayı düşünür.

İlk gösterimi 7 Ocak'ta saat 14.00'da yapılacak olan 'Sihirli Köpek', kaçıranlar için 9-10 Ocak'ta saat 14.00'da, 11-12 Ocak'ta ise saat 11.00'da sahnelenecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!