'Sihirli Dünya' prömiyer yapacak

Güncelleme Tarihi:

Sihirli Dünya prömiyer yapacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 15:22

'Sihirli Dünya' prömiyer yapacak

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), çocuk oyunu 'Sihirli Dünya'nın prömiyerini 28 Şubat Çarşamba gerçekleştirecek.

Antalya DOB, Haldun Özörten tarafından yazılan, Kenan Kahyaoğlu'nun müzik düzenlemelerini yaptığı, ışık yönetmenliğini Mustafa Eski'nin yaptığı ve Reyhan Süme tarafından sahneye koyulan 'Sihirli Dünya' adlı çocuk oyununun prömiyerini, 28 Şubat Çarşamba günü saat 11.00'da yapacak.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki sahnelecek oyunun amacı çocuklara çok sesli müziği tanıtarak, evrensel müziği, operayı ve baleyi sevdirmek. Eserde solist sanatçılar Erdi Can Aybaş, Sinem Seçil Baddal, Beste Şahin, Işılay Meriç Karataş, Müge Günaydın, Tuğçe Oğuzülgen, Selda Serdar, anlatıcı Selahattin Denizsümüren ve Boran Savran, piyanist Sait Karabulut ve Yücel Yalçın, orkestra sanatçıları İlkay Candan, Arya Böler, Çağrı Fırat Yeşillik, Fatma Esin Erdoğan, Arda Serindağ, repetitörlüğünü Buket Tüzün'ün yaptığı çocuk balesi sahnede olacak.

5 Mart Pazartesi ve 14 Mart Çarşamba saat 11.00'de tekrar sahnelenecek eserin bilet fiyatı 7,5 TL olarak belirlendi. Biletler, Haşim İşcan Kültür Merkezi opera gişesinden ve www.biletiva.com internet adresinden temin edilebilir.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!