Sigara içen gence yumruklu saldırı

Güncelleme Tarihi:

Sigara içen gence yumruklu saldırı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 20:29

Sigara içen gence yumruklu saldırı

Haberin Devamı

Enver ALAS/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Fatih'te bir giyim mağazasında satış görevlisi olarak çalışan Gökay Çetin, mola saatinde mağazasının önünde motosikletinden inen bir sürücünün yumruklu saldırısına uğradı. Sigara içtiği sırada bir anda yediği sert yumrukla bayılarak yere yığılan mağaza çalışanı Çetin, saldırgan tarafından hastaneye kaldırıldı. O anlar ise bir işyeri kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

MOLA SAATİNDE SİGARASINI İÇİYORDU

Edinilen bilgilere göre olay 26 Haziran günü Fatih'in en işlek yerlerinden Fevzipaşa Caddesi'nde 17.50 sıralarında yaşandı. Bir mağazada yaklaşık 6 aydır satış görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Gökay Çetin, mola saatinde sigarasını içmek için mağazadan dışarı çıktı. Burada, park halindeki bir otomobilin yanına gelen Çetin, paketinden çıkardığı sigarasını yakıp içmeye başladı.

Kısa bir süre sonra Çetin'in önünde durduğu otomobilin arkasına bir motosiklet yanaştı. Motosikletten inen kırmızı montlu sürücü, sigara içen mağaza çalışanıyla tartışmaya başladı. Kısa bir süre sonra da Gökay Çetin'in çenesine sert bir yumruk attı.

SALDIRGAN, BAYILTIĞI GENCİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Çetin, yediği yumruğun şiddetiyle önce bayıldı, sonra da düşerken kafasını otomobile çarparak yere yığıldı. Mağaza çalışanına ilk müdahaleyi yumruğu atan saldırgan yaptı. Saldırgan, kısa bir süre yerde ayıltmaya çalıştığı Gökay Çetin'i kucaklayarak hastaneye kaldırdı.

9 GÜN SONRA TABURCU OLDU

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Gökay Çetin burada tedavi altına alındı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Çetin hastanede 9 gün süren tedavisinin ardından bugün öğle saatlerinde taburcu oldu. Saldırganın ise karakoldaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

KONUŞMAKTAN, AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINDILAR

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla ortaya çıkan olayla ilgili saldırıya uğrayan mağaza çalışanı, yakınları, hastane yetkilileri, caddedeki görgü tanıkları habercilere röportaj vermekten kaçınırken, yetkililer de resmi açıklama yapmadı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!