Şifre skandalı (!)

Haberin Devamı

MALUMUNUZ, kamuoyu günlerdir YGS’de yaşanan şifre skandalı ile çalkalanıyor.
Eğitim dünyası, öğrenciler, veliler ayakta.
Savcılık mavcılık da işin içine girmiş vaziyette.
Ortalık böyle toz duman olur da, biz boş durur muyuz?
İşte size bir vatandaşlık (!) hizmeti.
Altay Kulübü’ne üyelik başvurusunda bulunan adaylar için hazırlanan soru kitapçığını çaktırmadan siz değerli okurlarımıza sızdırıyoruz.
Soruları görüp de, “Hani bunun cevap anahtarı?” diyen olursa, yeminle kafasını gözünü yararım ona göre.
Süreniz 10 dakika, sağa sola bakmak yasak, kopya çekeni yakarım.
Haydi hayırlı başarılar...
Müzesinde 5 Türkiye, 1 Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası bulunan... Türkiye Kupası’nda 5, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 2 kez final oynayan... UEFA Kupası’na katılan ilk Türk takımı olma onuruna erişen... Süper Lig’de, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ve Ankaragücü’nden sonra en uzun süre yer almasına rağmen, bugün 2. Lig’e (aslında 3. Lig’e) düşme tehlikesi yaşayan kulübümüz aşağıdakilerden hangisidir?
a) Altay   b) Kasımpaşa
c) Gaziosmanpaşa   d) Eşrefpaşa
Teknik Direktörü, “Bu takım düşerse, Barcelona da düşer; hatta gökten kurbağa yağar” dediği halde uçurumun eşiğine gelen kulübümüz hangisidir?
a) Altay    b) Karatay
c) Dorutay   d) Taytay
Ligden düşmesi kesinleşen Diyarbakırspor’u bu sezon (28. hafta itibariyle) iki maçta da yenemeyen tek Bank Asya 1. Lig takımı hangisidir?
a) Altay   b) Fenerbahçe
c) Panathinaikos   d) Ajax
Göreve gelirken ilk 2 havası atan, ardından ilk 6’ya çırak çıkan, sıkışınca, “Başaramazsam diplomamı yırtarım” diyen, bugünlerde diplomasını yırtmaya hazırlanan Coşkun Demirbakan hangi kulübü çalıştırmaktadır?
a) Altay   b) Bayern Münih  
c) Chelsea   d) Çemişgezekspor
Dört forvetinin attığı gol toplamı (Thernand 4, Mehmet Şen 3, Burak 2, Ergun 1), T.Linyitspor’un adı sanı duyulmamış santrforu Mehmet Akyüz’ün bile (11 gol) gerisinde kalan takım hangisidir?
a) Altay   b) Karavanaspor    
c) Ataryemez   c) Tayyaregücü
Takımı şampiyon yaparak tarihe geçmek yerine, kendisini Maliye Bakanı zannedip, “Borçları ödeyeceğim” diye tutturan, sonuçta, “Hem yardan, hem serden” olan Ahmet Taşpınar hangi kulübün başkanıdır?
a) Altay   b) Dinarspor
c) Memergücü   d) Granitspor

Yazarın Tüm Yazıları