Şizofren zanlı kütüphanede yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Şizofren zanlı kütüphanede yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 01:00

Ankara'daki bir gece kulübünde çalışan kadını eski kız arkadaşı zanneden ve zorla çalıştırıldığını düşünen üniversite öğrencisi Emre E.’nin (24) şizofreni tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

19 gün önce meydana gelen olayda Emre E., bir kulüp çalışanını bıçakla öldürmüştü.Yaralama ve tehdit gibi birçok suçtan kaydı bulunan Emre E., eğlenmek için gittiği Çankaya’daki bir gece kulübünde çalışan T.C.’yi, eski kzı arkadaşına benzetti. Zorla çalıştırıldığını düşündüğü T.C.’yi kurtarmak için Emre E., kulüp çalışanlarından Sinan Ç.’den yardım istedi. 

18 GÜN SONRA TEKRAR GELDİ

Emre E., 5 Kasım’da buluştuğu Sinan Ç.’yi, kurtama karşılığında kendisinden para istediği iddiasıyla bıçakla öldürerek kaçtı. Polis, olaydan 18 gün sonra aynı gece kulübüne giderek çevreye pompalı tüfekle ateş edip kaçan, daha sonra da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emre E.’yi tespit etti. Başkent Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı birinci sınıf öğrencisi Emre E.’yi yakalamak için harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 24 Kasım’da şüpheli Emre E’yi üniversitenin kütüphanesinde gözaltına aldı. Emre E., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!