Sienna yeni bir aşka yelken açtı

Güncelleme Tarihi:

Sienna yeni bir aşka yelken açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2006 00:00

Sienna Miller ve Jude Law’un inişli çıkışlı aşk hikayesi, çiftin hayranlarını bile sıkmaya başlamıştı. Sonunda eski nişanlılar bir daha barışmamak üzere yollarını ayırdı.

Bu gelişmenin Sienna Miller için ağır bir darbe olacağı sanılıyordu. Ama genç oyuncu, bu ayrılıktan iki gün sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkarak herkesi şaşırttı. Ve geçmişte kendisine ihanet eden eski nişanlısına artık önem vermediğini ilan etti.

SETTE YAKINLAŞTILAR

Miller’a Jude Law’u unutturan isim "Factory Girl" filmindeki rol arkadaşı Hayden Christensen’den başkası değildi. İki oyuncunun çekimler sırasında yakınlaştığı dikkatlerden kaçmamış, ama ikisi de o dönemde bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçınmıştı. Jude Law da sevgilisinin rol arkadaşıyla çok fazla görüşmesine kızmış ve sevgililer bu yüzden birkaç defa kavga etmişlerdi. Ve sonunda çift ayrılık kararı almıştı.

Bu ayrılıktan iki gün sonra Louisiana’daki bir partide "Factory Girl" filminin oyuncuları bir davette buluştu. Sienna Miller, gece boyunca Hayden Christensen’ın yanından ayrılmadı. İkili sabaha kadar dans edip şarkı söyledi ve etraftaki meraklı bakışlara aldırmadan birbirlerine sarıldı. Onların bu umursamaz tavrı da aşklarını herkese duyurmak istedikleri şeklinde yorumlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!