Şiddete son çağrısı

Dünyaca ünlü Le Div4s grubu, Hürriyet’in “Aile İçi Şiddete Son!” kampanyasının 10. yıl konserinde sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Dört İtalyan soprano, ‘Acil Yardım Hattı’ yararına düzenlenen konserde unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Denise, Isabella, Vittoria ve Sofia’dan kurulu Le Div4s, Türkiye’deki ilk konserini önceki akşam İstanbul’da, Zorlu Center PSM’de verdi. Penti’nin ana, Mavi’nin co, Borusan’ın müzikal, Most Production’ın ise organizasyon sponsorluğuyla gerçekleşen konser, Hürriyet’in “Aile İçi Şiddete Son!” kampanyasının 10’uncu yıl etkinlikleri kapsamında düzenlendi.

Klasik eserler

Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliği yaptığı konsere aralarında Güler Sabancı, Bülent Eczacıbaşı, Leyla Alaton ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da olduğu iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Le Div4s, Şef Hakan Şensoy yönetimindeki filarmoni orkestrası ve Devlet Senfoni Orkestrası Korosu eşliğinde Mozart, Bellini, Verdi ve Puccini’nin klasiklerini seslendirdi. Tenor Levent Gündüz’ün de eşlik ettiği grup, ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

Konser öncesi bir konuşma yapan Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet’in aile içi şiddete karşı tabu yıkma ve farkındalık yaratma anlamında önemli bir katkısı olduğunu söyledi.

Kadınlar için söyledi

Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında hizmete giren Trump Cadde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Selami Şahin ve Caz Orkestrası ile kutladı. Hello Dergisi işbirliği ile halka açık olarak gerçekleşen konsere, ünlü isimler de katıldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Şahin, “Önümüzdeki aylarda yeni albüm çıkarıyorum, ünlü İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias’la düet yapacağız” dedi.

Podyumda horon tepecek

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul presented by American Express, bugünden itibaren 14 Mart’a kadar Karaköy Antrepo 3’te yapılacak. Deniz Berdan, moda haftasının ilk gününde L’Oréal Professionnel işbirliğiyle DB Berdan markasının horondan esinlendiği koleksiyonunu tanıtacak.

Yazarın Tüm Yazıları