Sıcak havada keyifli düÄŸünler

Güncelleme Tarihi:

Sıcak havada keyifli düğünler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 09:51

Sıcak Havada Keyifli Düğünler

Haberin Devamı

İlkbahar ve yaz dönemleri evlenmek isteyen kişilerin ilk olarak tercih ettiği mevsimler oluyor. Bu sayede düğünler hiç olmadığı kadar keyifli bir şekilde geçebiliyor.

Sıcak havada keyifli düğünler

 

DOĞAL ÇİÇEKLERİ KULLANIN 

 

Bahar denildiği zaman insanların akıllarına ilk olarak gelen şeylerden bir tanesi çiçekler. Dolayısıyla gelinler de bu çiçekleri yalnızca gelin buketlerinde değil aynı zamanda saçlarında da rahatlıkla kullanabiliyorlar. Manolya, petunya, lale, nergis, sümbül, lilyum, papatya, frezya gibi çiçekler kadınların saçlarında çok güzel görüntülerin oluşmasını sağlıyor.

 

Haberin Devamı

Sıcak havada keyifli düğünler

 

FARKLI ALKOL KOKTEYLLERÄ°

Sıcak havalarda en fazla içilen içeceklerin bir listesi hazırlandıktan sonra sıra bu listeden beğenilenleri seçmeye geliyor. Frozen mojito tarzı içeceklerin yanı sıra İspanyollar tarafından büyük bir beğeni ile tüketilen ve şarapla hazırlanan punç çeşidi sangria hazırlanabilir. Beyaz ve roze şaraplar da çok iyice soğutulduktan sonra içeceklerin arasındaki yerini almış olur.

Â

Sıcak havada keyifli düğünler

 

TAZE İÇECEKLER SUNUN

Tercihini alkol yerine taze meyve sularından yapmış olan çiftler mevsimin meyvelerini kullanabilirler. Meyve suları hazırlanırken sade ya da karışık tarzda sıkılarak uygun şişelerin içerisine konulabilir. Misafirlerine meyve ikram edecek kişiler ise beyaz kağıt poşetlerden yardım alabilir. Bu sayede düğüne gelen kişiler sağlıklı bir şekilde ferahlamış olur.

 

Haberin Devamı

KÃœLAHTA DONDURMA Ä°KRAM EDÄ°N

Yaz denildiği zaman insanların akıllarına ilk olarak gelen şeylerden bir tanesi dondurma. Herkesin ağzını sulandıran dondurmalar şimdilerde düğün pastası yerine kullanılabiliyor. Külahta dondurmaların yanı sıra isteğe bağlı olarak farklı şekillerde de dondurma ikramı yapılabilecektir. Kavun içinde ikram edilecek dondurmanın yanı sıra ev yapımı limonatalar da kalıplarda çubuklar ile dondurularak sunulabilir.

 

Sıcak havada keyifli düğünler

DAMAT İÇİN RENKLİ PAPYONLAR

Bu tarz düğünlerde damadın ve gelinin birlikte şık ve farklı olmaları gerekir. Bunun için de gerekli olan şeylerden bir tanesi renkli papyonlar. Baharın renklerini üzerinde barındıran bu papyonlar ile damat kendine ait bir tarz yakalamış olacak.

 

Haberin Devamı

Sıcak havada keyifli düğünler

DÜĞÜNÜN SONU

Plaj ya da havuz düğünlerinde, düğün sona erdiğinde gelin ve damat dahil herkes kendini suya bırakır. Her ne kadar klişe gibi gelse de özellikle de gelin ve damadın suya ilk olarak atlaması, sevdiklerini de buna yöneltmesi eğlenceli başlayan düğünü aynı şekilde sonlandıracaktır.

 

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

BAKMADAN GEÇME!