Sibel Can'ın muhteşem evi

Güncelleme Tarihi:

Sibel Canın muhteşem evi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 16:44

Sibel Can, çocukları Engin Can, Melisa ve Emir ile yaşadığı Beykoz Konakları'ndaki evinin kapılarını InStyle Home'a açtı.

Haberin Devamı

Sibel Can'ın evinden kareler / Foto Galeri

Sibel Can / Foto Galeri

Ünlülerin evleri / Foto Galeri

Ünlülerin bilinmeyen yönleri / Foto Galeri

Evini altı ay önce yeniden dekore eden ünlü sanatçı, burada yeni bir hayat kurduğunu Sıla'nın "En Doğru Zaman" adlı şarkısının sözleriyle açıkladı: "Artık yeni bir hayat kurdum, baş köşeye de huzur koydum. Yaslandım arkama, dünü kovdum."

Ünlü şarkıcının evinde yok yok'! Can’ın 1.200 m2’lik dört katlı, geniş bahçeli evinde, sekiz oda, altı banyo ve iki misafir tuvaleti var. Birkaç kez dekorasyon değişikliği yapan Can, en son içmimar Necibe ve Birol Darcan çiftinden yardım almış.

Her köşesi, içinde yaşayanların tarzına, karakterine ve meraklarına uygun olarak şekillendirilen evin en dikkat çeken yanlarından biri de hamamı. Misafir banyosunu hamama dönüştüren şarkıcı, “Hamam bu evde şarttı. Tenimin pürüzsüz, sıkı ve gergin olmasının sırrını, çocukluğumdan beri var olan bu hamam ritüeline borçluyum. Tabii bir de masaj ve yoga var” diye konuştu. İki kütüphanesi olan Can, dergiye verdiği röportajda ayrıca “Kuantum olumlama üzerine kitaplar okuyorum bu aralar” dedi ve inançlı biri olduğundan, dua etmeden bir gün dahi geçirmediğinden bahsetti.

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

  

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!