Sibel Can'dan Bodrum konseri

Güncelleme Tarihi:

Sibel Candan Bodrum konseri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 13:18

Sibel Can'dan Bodrum konseri

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/ BODRUM (Muğla),(DHA)- BODRUM'da Ege'de Yaz Konserleri kapsamında sahne alan Sibel Can, şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı.
Sibel Can, Kerki ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen Ege'de Yaz Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Can, Naşide Göktürk'e acil şifalar dileyerek "Uzun zamandır tedavi görüyor. Allah büyük şifa versin. Benim de çok sevdiğim, ne kadar özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum, onun gibi birçok hastaya Allah yardım etsin. Harun Kolçak ile birlikte Allah hepsine güç, kuvvet versin" dedi. Kendisini dinlemeye gelenler arasında Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl'ın da bulunduğunu belirten Sibel Can, "Müzeyyen Abla'dan öğrendiğim çok şarkı var. Ben Allah'ın çok şanslı kuluyum. Değerli hocalarım var, yıllardır çok güzel gecelerimiz olur. Programlardan sonra sabahlara kadar meşk yapardık. Herkese nasip olmaz. Müzeyyen Abla'dan çok şarkı öğrendim, bu akşam onlardan örnekler vereceğim" dedi. Rap şarkılarını da çok sevdiğini belirten Can, yeni albümde bir rap şarkısı söyleyebileceğini belirtti.
HAYRANLARI DA EŞLİK ETTİ
Bodrum Antik Tiyatro'daki Sibel Can konserini aralarında Feraye Işıl, Tanyeli, Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Taylan Bilgel, Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi. Konserine 'Sevmek' şarkısı ile başlayan Can 'Hangimiz sevmedik?' şarkısı ile devam etti. Dionysos'a yapılan sunağın kenarındaki taşa çıkan ünlü şarkıcı 'Adını dağlara yazdım' şarkısını taşın üstünden, telefonların ışıkları eşliğinde hayranları ile birlikte söyledi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Can, sevilen şarkılarıyla izleyenlere güzel bir gece yaşattı.

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!