Sibel Can: Mutlu Kaya'yı defalarca arayıp bilgi aldım

Güncelleme Tarihi:

Sibel Can: Mutlu Kayayı defalarca arayıp bilgi aldım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 01:51

Sibel Can, uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya ile ilgilenmediği iddiasıyla ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

Haberin Devamı

Sibel Can, Mutlu Kaya'nın ailesine verdiği sözleri yerine getirmediği iddialarına 'İyilik insanlar arasında kesintiye uğrayabilir. Fakat iyiliği yapanla, Allah arasında kesinti olmaz.' açıklamasıyla cevap vermişti.

MUTLU KAYA GÜLHANE' DE
Mutlu Kaya bugün tedavisinin devam etmesi için 'Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne sevk edildi.

Sibel Can: Mutlu Kayayı defalarca arayıp bilgi aldım

"YARDIM ET VE SUS"

Bu gelişme üzerine Sibel Can Instagram sayfasından şunları yazdı;
'Diyarbakır’daki tedavisinin ardından devlet büyüklerimizin yardımı gayreti ve şahsımın hassasiyetiyle fizik tedavi ve iyileştirme için Gülhane Askeri Tip Akademisi’ne (GATA)ya sevk edildi. Başına gelen talihsiz olaydan itibaren her gün defalarca arayıp bilgi aldığım Mutlu’nun iyileşmesinde hayata gözlerini açmasında büyük emeği olan değerli Dr. Ulaş Aktaş ve bütün çalışma arkadaşlarına özellikle teşekkür ediyorum. Daha yolun başındasın güzel Mutlu her şey senin cennet gözlerin gibi güzel olacak. Yüreğinin büyüklüğü kadar yârdim et ve sus! Sus. Susabilmek öyle bir erdemdir ki, son sözü söyleyen sen olsan da. Sadece sen bil ve kendine fısılda! Bırak seni kim nasıl bilirse bilsin! Yüreğince insan ol ve insan olabilmenin Erdemini yüreğinde yaşa.'

Haberin Devamı

Sibel Can: Mutlu Kayayı defalarca arayıp bilgi aldım
SİBEL CAN, MUTLU'YU HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!