Sibel Can: Evdeyken benim gibi dolaşıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Sibel Can: Evdeyken benim gibi dolaşıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

"İslamcı erkekler eşlerini Sibel Can'a benzetmek istiyor" iddiasına ünlü sanatçı, "Yıllardır türbanlı kadınlar için rolmodel olduğumu biliyorum. Onlar da evde benim gibi dolaşıyorlar" diye karşılık verdi.

Haberin Devamı

Yeni Şafak gazetesi köşe yazarlarından sosyolog Fatma K. Barbarosoğlu, İslamcı erkeklerin eşlerini Sibel Can'a benzetmeye çalıştıklarını, hatta bu uğurda onlara lens parası verdiklerini iddia etti. Sibel Can'ın bu iddiaya yanıtı ise şöyle oldu:

Örnek alındığımı biliyorum
"Beni sadece İslami kesim değil, modern kesim de örnek alıyor. Dolayısıyla bu durum beni şaşırtmadı. Yıllardır türbanlı kadınlar için rolmodel olduğumu biliyorum. Onlar evin içinde de benim gibi dolaşıyorlar. Saç şeklimden rengime kadar her şeyimle örnek alınıyorum ve bunun bilinciyle hareket ediyorum. Zaten onlar gibi yaşıyorum."

İdeal Türk kadınıyım
"Üç çocuk annesiyim, geleneklerime, göreneklerime, dinime bağlıyım. Gizlim, saklım yok. Ben onların ailesi gibiyim. Benimle üzülüp, benimle seviniyorlar. Sadece erkekler değil, kadınlar da çok beğeniyor beni... Çünkü ben yüzde 100 ideal Türk kadınıyım. Cılız değilim. Lokum gibi, kaymak gibiyim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!