Sibel Can 1500 arıyla bal kovanına girdi

Güncelleme Tarihi:

Sibel Can 1500 arıyla bal kovanına girdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 14:35

Sibel Can, söz ve müziği Tarkan’a ait olan yeni şarkısı “Bir Parmak Bal”a klip çekti. Ünlü sanatçı, klipte Hakan Yıldırım’ın özel “Arı” koleksiyonundan bir kostüm giydi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Sibel Can, ilk kez doğum günü olan 1 Ağustos’ta Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda seslendirdiği söz ve müziği Tarkan’a ait olan yeni şarkısı “Bir Parmak Bal”a VSG Stüdyoları’nda klip çekti. Tamer Aydoğdu’nun yönetmenliğini üstlendiği klipte Sibel Can, modacı Hakan Yıldırım’ın “Arı” adlı özel koleksiyonundan transparan bir etek üzerinde 1500 arı işlemesinden oluşan bir kostüm giydi.

Sibel Can 1500 arıyla bal kovanına girdi


Petekler arasında sekiz saat süren klibin bitiminde Can, ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

TARKAN BENİM ŞANS MELEĞİM
Single albümü bugün DMC etiketiyle müzik marketlerde satışa sunulacak olan Can, yeni şarkısı ve klibi için şunları söyledi: “Tarkan bana bu sene ‘Bir Parmak Bal’ verdi. Kendisi benim şans meleğim ve tek yıldızım. Bu kadar özel bir şarkıyı benimle paylaştığı için ona çok teşekkür ediyorum. Hakan Yıldırım da tesadüfen ‘Arı’ koleksiyonu yapmış, hemen klipte kullanmak istedim. Onunla çalışmak heyecanlandırdı beni. Yönetmenim Tamer Aydoğdu zaten her zaman çok rahat çalıştığım biri. Beni çok iyi tanıyor. Kısacası muhteşem bir ekiple, damaklarda unutulmayacak bir lezzet bırakacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!