Shopping Fest’in büyük ödülü BMW i8

Güncelleme Tarihi:

Shopping Fest’in büyük ödülü BMW i8
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2015 02:16

Ankara Alışveriş Festivali, ‘hediye yağmuru’yla başlıyor. Büyük ödülün BMW i8 olacağı Alışveriş Festivali boyunca AVM’lerde ve açık alanlarda üç dakika havada kalabilen ‘drone’ cihazı yardımıyla katılımcılara havadan hediyeler dağıtılacak.

Haberin Devamı

Festival ‘hediye yağmuru’yla başlıyor

Başkent’te bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali’nin kesin tarihleri ve festival kapsamında çekilişle dağıtılacak büyük hediyeler belli oldu. Ankara Alışveriş Festivali Ramazan Bayramı’nın 2.’nci gününe denk gelen 18 Temmuz’da başlayacak. 2 Ağustos’ta sona erecek festival, Ankara genelinde AVM önleri ile işlek cadde ve sokaklarda yapılacak etkinliklerle devam edecek. Festivalde kredi kartı ile yapılacak her 50 TL’lik alışveriş, bir çekiliş hakkı kazandıracak. Çekilişte büyük ödül olarak bir kişiye BMW i8, 4 kişiye Jeep Renegade ve 100 kişiye ise çift kişilik tatil hediye edilecek.

PARAŞÜTLE BIRAKILACAK

16 gün boyunca Başkent’te devam edecek olan Ankara Alışveriş Festivali kapsamında şehrin çeşitli noktalarında renkli ve ilgi çekici aktivitelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirilecek. Festivalin en ilgi çekici organizasyonu ise AVM’lerde ve açık alanlarda yapılacak ‘Hediye Yağmuru’ olacak. 3 dakika havada kalabilen ‘Drone’ ile alandaki katılımcıların üzerlerine üstünde ufak paraşütler bulunan hediyeler bırakılacak. Katılımcılar, kurulan butona basarak drone cihazı uçurarak gelecek olan sürprizi bekleyecek.

Haberin Devamı

KALE ESNAFINA DESTEK

Festival kapsamında kale esnafına destek olmak amacıyla Ankara Kalesi’nde de etkinlikler yapılacak. Anadolu Rüzgarı Defilesi, klasik otomobil sergisi, karma resim sergisi, seramik sergisi, ebru sanatı ve yağlı boya gösterisi, Mehteran gösterisi ve Ankara Kulübü Seymen Ekibi Ankara Kalesi’nde katılımcılarla buluşacak. Ayrıca kadına şiddetin yoğun olduğu son dönemde, İç Anadolu Bölgesi’nde Ankara çevresindeki illerden gelecek kadınların festivalde günübirlik konuk edilerek kadınlara moral verilmesi hedefleniyor.

KADINLARA STİL OTOBÜSÜ

Ankara’nın çeşitli bölgelerinde festival boyunca ‘Stil Otobüsü’ de kadınların ihtiyaçlarını karşılayacak. Stil otobüsünde cilt bakımı, kuaför, el ve ayak bakımı, diş beyazlatma hizmetleri verilecek. Serçev’in Gezici Sergisi de, festivalde yapılacak etkinliklerde omurilik felçlilerine katkı sağlayacak. Unutulmaya yüz tutmuş Türk el sanatları da Ankara Alışveriş Festivali’nde tanıtılacak. Kültür Bakanlığı’ndan ustalık belgesine sahip sanatçılar Ankara’ya davet edilerek katılımcılara uygulamalı olarak bilgilendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!