Sheffield transferden büyük kar sağladı

Güncelleme Tarihi:

Sheffield transferden büyük kar sağladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2007 16:35

Avrupa'nın en ünlü spor sitelerinden Eurosports, Sheffield United'ın Colin Kazım Richards'ı 150 bin sterline alıp 1.275 milyon sterline (yaklaşık 3 milyon 353 bin YTL) Fenerbahçe'ye satarak büyük kar elde ettiğini yazdı.

Eurosports'un internet sitesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin geçen yıl İngiltere Premier Ligi'nde oynayan Sheffield United'tan aldığı ve bugün sarı lacivertli kulüple sözleşme imzalayan Kazım Richards için İngiliz kulübüne 3 milyon 353 bin YTL bonservis bedeli ödediğini ve bunun Sheffield United Kulübü'nün elini çok rahatlatacağını belirtti.

İnternet sitesi, Sheffield United'ın Colin Kazım'ı geçen yıl ağustos ayında Brighton'dan 150 bin sterline aldığını belirtirken, İngiliz kulübün yeni başkanı Bryan Robson'ın sarı lacivertli takımdan gelecek parayla çok rahatlayacağı ve istediklerini takımda yababileceğini kaydetti.

Öte yandan Fenerbahçe'nin bugün sözleşme imzaladığı Kazım'ın geçen yıl İngiltere Premier Lig'de 29 maçta forma giydiği ve sadece 1 gol attığı belirtildi.

21 yaşındaki Colin Kazım'ın bu golü, geçen yıl kasım ayında Bramall Lane'de oynanan ve 2-2 beraberlikle tamamlanan Bolton Wanderers maçında attığını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!