Sharapova küllerinden doğdu

Güncelleme Tarihi:

Sharapova küllerinden doğdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 00:00

En son 2008’de Avustralya Açık’ı kazanan Rus tenisçi, çeyrek finalde Wozniacki’yi saf dışı bırakan Cubilkova’yı eleyerek, yarı finalde Lisicki’nin rakibi oldu.

Haberin Devamı

RUS tenisçi Maria Sharapova, Wimbledon’da harikalar yaratmaya devam ediyor. En son 2008 yılında Avustralya Açık’ta mutlu sona ulaşan Rus tenisçi, 125’incisi düzenlenen Wimbledon’da, küllerinden doğdu ve adını yarı finale yazdırdı. Daha önce rakiplerine set dahi vermeyen Rus raket, dünya 1 numarası Wozniacki’yi eleyerek dikkatleri üzerine çeken Cibulkova ile merkez kortta karşılaştı. 26 dakika süren ilk seti Sharapova, 6-1 kazanırken, rakibinin de 3 kez servisini kırdı.

Zor da olsa Lisicki

2. sette biraz zorlanan Sharapova, yine 6-1’le Cibulkova’yı saf dışı bırakmayı başardı. Toplam 1 saat süren maçta Cibulkova’ya 2 oyun veren Sharapova, bu yıl turnuvadaki en kısa maçını oynadı. Rus tenisçi, yarı finalde, Fransız Marion Bartoli’yi  6-4, 6-7 ve 6-1’lik setlerle 2-1 geçen Alman Sabine Lisicki ile eşleşti.

Haberin Devamı

Nadal ‘devam’ dedi

Tamir Paszek’i 6-3 ve 6-1’lik setlerle 2-0 yenen Bulgar raket Victoria Azerenka ise yarı finalde, Bulgar Pironkova’yı 2-1 mağlup eden Çek Kvitova ile oynayacak. Bu arada son maçındaki sakatlığı önemli olmayan Rafael Nadal, bugün çeyrek finalde Fish ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!