Shaqiri transferi Aysal'a bağlı

Güncelleme Tarihi:

Shaqiri transferi Aysala bağlı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2012 10:18

Galatasaray Yönetimi, Basel'in sürekli fiyat artırması nedeniyle Xherdan Shaqiri transferinde kararı Başkan Ünal Aysal'a bıraktı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın devre arasındaki tek önemli hamlesi olarak görülen Shaqiri'nin transferinde tek sorumlu başkan Ünal Aysal. Teknik direktör Fatih Terim ve 2. Başkan Ali Dürüst, İsviçreli yıldızın transferinde rakamlar 10 milyon euronun üzerine çıkınca kararı tamamen Aysal'a bıraktı.

YİĞİT RESMEN ASLAN

Shaqiri'nin transferi için Basel Kulübü ile görüşmeleri bizzat yürüten Ünal Aysal, sarı kırmızılı kulübün bütçesini zorlayarak, transferi mutlu sonla bitirmeyi ve böylece sezonun ilk yarısını lider kapatan futbol takımı için teknik direktör Fatih Terim'e bir yeni yıl hediyesi vermek istiyor. Ancak Aysal bastırdıkça, Basel fiyat artırmaya devam etti.

Teknik direktör Fatih Terim ise iç transferdeki fiyat politikasını belirleyerek transferi düşünülen bütün oyuncular için, kendi belirlediği rakamı yönetime bildirip, yüksek fiyatlara oyuncu alınmasına karşı çıktı. Ayrıca, Shaqiri'nin transferini çok isteyen Terim, Basel'in istediği 16 milyon euroya da karşı çıkarak, gerekirse bu transferden vazgeçebileceklerini Başkan Ünal Aysal'a iletti.

Haberin Devamı

Aysal'ın bugün ve yarın Basel Kulübü ile yapacağı görüşmeler Shaqiri'nin transferinin akibetini belirleyecek. Eğer kulübü 16 milyon euronun altına inmez ise G.Saray bu transfer için sezon sonunu bekleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!