Shanghai Sıpg'dan Nani ve van Persie'ye çılgın teklif!

Güncelleme Tarihi:

Shanghai Sıpgdan Nani ve van Persieye çılgın teklif
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 13:16

Süper Lig’i önemli bir pazar olarak gören Çin ekipleri, şimdi de F.Bahçe’nin yıldızlarına göz dikti... Shanghai Sıpg takımı, Sarı-Lacivertliler’in sezon başında M.United’dan kadrosuna kattığı Robin van Persie ile Luis Nani’yi renklerine bağlamak için harekete geçti. Hatırlanacağı gibi Beşiktaş’ın yıldızı Demba Ba da, 13 milyon Euro bonservis karşılığında Shanghai Shenhua’ya gitmişti.

Haberin Devamı

Her iki yıldıza da yıllık 5’er milyon Euro teklif eden Çin kulübü, Sarı-Lacivertli kulübe ise bonservis bedeli olarak 22 milyon Euro (yaklaşık 70 milyon TL) önerdi.

Shanghai Sıpgdan Nani ve van Persieye çılgın teklif

"30 MİLYON EURO OLURSA DÜŞÜNÜRÜZ"
Hollandalı golcüsü ve Portekizli yıldızını şimdilik satmak istemeyen Fenerbahçeli yöneticiler ise Shanghai Sıpg’ın bu teklifine “Rakam 30 milyon Euro’ya çıkarsa düşünürüz” şeklinde karşılık verdi.

Transferi resmiyete dökmek isteyen Uzak Doğu ekibinin, önümüzdeki haftalarda iki oyuncunun menajeriyle görüşeceği ve F.Bahçe Kulübü’ne de bir yetkili göndererek transferi resmiyete dökeceği öğrenildi.

Shanghai Sıpgdan Nani ve van Persieye çılgın teklif

Haberin Devamı

KJAER'E DEV TALİP
Bu arada Fenerbahçe’de sezon başında en çok eleştirilen konuların başında savunma ve stoper Simon Kjaer geliyordu.... Ancak F.Bahçe’nin bonservisine 6 milyon 750 bin Euro ödediği Danimarkalı yıldız, her geçen gün takıma ve Türk futboluna ayak uydurmaya başladı.

Gerek Alves’le gerekse Ba ile iyi bir uyum yakalayan Kjaer, zamanla ortaya koyduğu performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin de dikkatini çekti.

Shanghai Sıpgdan Nani ve van Persieye çılgın teklif
Fenerbahçe’nin Başakşehir’le oynadığı karşılaşmayı statta izleyen İngiliz devi Manchester United ve Fransa şampiyonu Paris Saint Germian’ın scoutları, Kjaer’i mercek altına aldı.

Her iki kulübün yetkilileri, başarılı stoperin ortaya koyduğu performans için “Avrupa’nın en iyi stoperleri arasında” ifadelerini kullanırken, Danimarka ile birlikte EURO 2016’ya katılamamasının oyuncu adına şansızlık olduğunu vurguladılar.

Kjaer’in Başakşehir maçındaki performansına tam not veren PSG ve ManU’nun scoutlarının, yıldız futbolcuyu ilerleyen süreçte tekrar izleyebilecekleri ifade edildi. (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!