SGK'dan muhtarlara anlaşmalı boşanma uyarısı

Güncelleme Tarihi:

SGKdan muhtarlara anlaşmalı boşanma uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:59

SGK'dan muhtarlara anlaşmalı boşanma uyarısı

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRI Sosyal Güvenlik İl Müdülüğü, Korgun ilçesi Mahalle ve Köy muhtarlarıyla Korgun Öğretmen evi ASO Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi. Çankırı Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hicran Çakmakçı, sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, kayıt dışı istihdam ve anlaşmalı boşanmaların önlenmesine yönelik olarak muhtarlara iş düştüğünü, bununla hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğinin mesajını verdi.
İl Müdürlüğü personeli Şef Hüseyin Özden, emeklilik servis sorumlusu Mesut Güngör, sigortalılığın önemi , 5510 sayılı kanunun ek 5'inci maddesi kapsamında tarımda süreksiz çalışma, 5510 sayılı kanunun ek 6 maddesi ve yine aynı kanunun ek 9 maddesi,isteğe bağlı sigortalık ile ilgili muhtarlara bilgi verdi. Toplantı sonrası Korgun İlçe Kaymakamı Erkan Savar, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hicran Çakmakçı, Korgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kantaş, Korgun İlçesi Mal Müdürü Erdal Polat'ın katılımlı ile Korgun'un Maruf Köyü Maruf Şehit Eyüp Gönen İlkokulu ziyaret edilerek, 'Sosyal Güvenlik eğitim serisi -3 Güven' ile 'Sağlıklı Yaşam Diyabet ve Obezite' adlı Cizgi film izlettirildi, 'Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi -4 Güven' ile 'Sağlıklı İletişim' adlı kitap öğrencilere dağıtıldı.
Korgun Kaymakamı Erkan Savar, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hicran Çakmakçı'ya ve muhtarlara gerçekleştirdikleri katılımdan dolayı teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!