SGK’dan Öğrencilere Seminer

Güncelleme Tarihi:

SGK’dan Öğrencilere Seminer
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2015 09:31

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU (SGK) İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN “ÖĞRENCİLERDE SOSYAL GÜVENLİK BİLİNCİ OLUŞTURMAYA VE GELİŞTİRMEYE YÖNELİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ” KAPSAMINDA CEMİL ÇETİN İLKOKULU’NDA SEMİNER DÜZENLENDİ.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından “Öğrencilerde Sosyal Güvenlik Bilinci Oluşturmaya ve Geliştirmeye Yönelik İşbirliği Protokolü” kapsamında Cemil Çetin İlkokulu’nda seminer düzenlendi.
Eğitimde, sosyal güvenlik, kontrollü ilaç kullanımı, obezite ve diyabet ana temalı bilgilendirmelerde bulunuldu. Bu amaçla Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan çizgi filmler Cemil Çetin İlkokulu Müdürü Ramazan Özcan koordinesinde 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine izletildi ve öğrencilere “Güvenle Sağlıklı Yaşam” adlı kitap dağıtıldı.
Ayrıca SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, tüm öğrencilerin faydalanabilmeleri için okul kütüphanesine birer tane çizgi film CD’lerinden hediye etti.
Okul Müdürü Özcan ise, yapılan bu etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı İl Müdürü Akkaş’a teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!