SGK binası, Cumhurbaşkanı'nın sinevizyon bağlantısı ile açıldı

Güncelleme Tarihi:

SGK binası, Cumhurbaşkanının sinevizyon bağlantısı ile açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 15:49

SGK binası, Cumhurbaşkanı'nın sinevizyon bağlantısı ile açıldı

Haberin Devamı

ADANA'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü ve Yüreğir Merkez Müdürlüğü hizmet binaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyon bağlantısıyla katıldığı törende açıldı.
Adana Valiliği'nin arka sokağında hizmete giren SGK İl Müdürlüğü binasının açılışına Vali Mahmut Demirtaş, SGK İl Müdürü Bilal Canbolat, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve konuklar katıldı.
SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'ne Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen törenle katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'ya da sinevizyon ile bağlantı yaptı. Yeni açılan il binası canlı yayınla Tayyip Erdoğan'a, farklı yerlere kurulan kameralarla gösterildi. Daha sonra söz alan Adana Valisi Mahmut Demirtaş canlı bağlantıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Sayın Cumhurbaşkanım, size şahsım ve Adanalı hemşerilerim adına şükranlarımı arz ediyorum. Bugün Adana'da 2 hizmet binasını hizmete açıyoruz. Biri il müdürlüğü diğeri ise Yüreğir Merkez Müdürlüğü. 361 kamu görevlisiyle vatandaşımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Adana'ya sağlamış olduğunuz hizmetlerden ve yatırımlardan dolayı sizlere şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Daha sonra SGK il binasının açılış kurdelesi kesildi.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!