GeriSeyahat Sezonun ilk turist kafilesi Bodrum'da
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sezonun ilk turist kafilesi Bodrum'da

Sezonun ilk turist kafilesi Bodrum'da

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne Danimarka'dan gelen sezonun ilk turist kafilesi havalimanında halk oyunları gösterileri ve çiçeklerle karşılandı. Bazı turistler, halk oyunları ekibiyle birlikte halay çekti.

Bodrum İlçesi'nde sezonun ilk turist kafilesi bugün saat 19.30'da Danimarka'nın Kopenhag kentinden geldi. Türk seyahat şirketi Scanway Seyahet Acentesi aracılığıyla Pegasus Havayolları'na ait uçakla Milas- Bodrum Havalimanı'na gelen 150 kişilik Danimarkalı turist kafilesi, acentenin Bölge Müdürü Benta Jensen ve Diamond Of Bodrum Otel yetkilisi Mehmet Alkaya karşıladı.
Son on yıldan bu yana Bodrum'a ilk kez turist kafilesinin mart ayının başında geldiğini belirten Scanway Seyahat Acentesi Bölge Müdürü Danimarkalı Benta Jensen “Bodrum'a gelen sezonun ilk turistleri Danimarkalılar oldu. Çiçeklerle ve halk oyunları ekibi ile karşılaşan turistlerin memnun olması bizleri de sevindirdi. Geçtiğimiz yıl Bodrum'a 26 bin Danimarkalı turist getirmiştik. Bu yıl ise erken yaptığımız rezervasyonlarla bu sayının rahatlıkla 45 bini aşmasını bekliyoruz. Havaların da güzel gitmesiyle ilk kez turistler bu kadar erken geldi. Danimarkalı turistlerin Bodrum’u tercih etmelerinin başında sessiz, sakinliği, doğa ve tarihi güzellikleri geliyor. Bodrum'a bu yaz Danimarkalı turist akını olacak” dedi.
Turistlerin konaklayacağı Diamond Of Bodrum Otel yetkilisi Mehmet Alkaya, nisan ayına kadar her hafta bir uçağın cumartesi günleri, daha sonraki aylarda da haftada iki uçağın pazar günleri Bodrum'a Danimarka'dan turist getireceğini söyledi.
Turistlerin Bodrum'da iki hafta kalacakları belirtildi.
False