Sezonun hit aksesuvarı tokalar

Akşam bir partiye davetlisiniz ve saçlarınıza şekil vermeye zamanınız yok.

Haberin Devamı

Üzülmeyin, Hollywood’un en ünlü kadınları bile zaman zaman sizinle aynı dertleri paylaşıyor. Ancak onların bu sorunla ilgili çözümleri, aynı zamanda yepyeni bir trendin öncülüğünü yapmalarını sağlıyor. Tasarımcıların da defilelerinde sıkça uyguladığı bu trend, çocukluğumuza hoş bir gönderme yapıyor. İşte, milyonlarca kadının tarzlarına taptığı Taylor Swift, Georgia May Jagger ve Sienna Miller’ın küçük bir dokunuşla saçlarında yarattıkları mucizenin adı; toka...

Botoks ile kaş tasarımı

Botoks hayatımıza bir girdi pir girdi. Artık vücudun neredeyse her noktasına uygulanıyor. Tabii botoksa olan bu yoğun ilgi zaman zaman uygulamayla ilgi çeşitli hataları da gündeme getiriyor. Detayları Estetik Cerrah Op. Dr. Barış Çakır’dan öğrendik...

Botoks son dönemde neredeyse estetik uygulamalarla aynı kefeye konuyor. Özellikle yüz bölgesinde doğru noktalara uygulandığında çok etkili sonuçlar veriyor. Ancak yanlış uygulamalar zaman zaman çeşitli hataları da gündeme getiriyor.
Op. Dr. Barış Çakır, şunları söylüyor: “Yanlış noktalara uygulama yapılınca kaşların uçları şeytan kaşı gibi havaya kalkıyor. O nedenle öncelikle yüze yakışacak kaş şekli belirlenip, ondan sonra botoksla yüze genç, dinlenmiş, çekici bir hava vermek yerinde olur. Kaşların şeklini doğru şekilde değiştirerek daha taze bir ifade sağlanabilir. Bunu yapmak için klasik botoks noktalarını değiştirmek gerekiyor.”

Haberin Devamı

Şeytan kaşlar’a dikkat

Op. Dr. Barış Çakır, özellikle son zamanlarda yapılan kaşta botoks uygulamalarının yanlış olduğunu söylüyor ve bu yanlış uygulamalar nedeniyle “şeytan kaş” diye adlandırılan kaş tipinin ortaya çıktığını dile getiriyor. Ona göre bu durumda en etkili çözümlerden biri klasik botoks noktalarının değiştirilmesi...

Kusursuz güzellik enerjisi  yağlar

Hava sıcaklığı giderek düşüyor, cildimiz de tıpkı bezelye tanesi üzerinde yatan prenses misali olumsuz hava şartlarına kuruluk ve kaşıntıyla reaksiyon gösteriyor. Aslında ihtiyacı olan her zamankinden daha hassas ve yoğun bir bakım. Zeytin, jojoba, badem ve avokado gibi değerli yağlar içeren yeni kozmetik ürünleri, bu durumda tüm ciltlerin kurtarıcısı.

Haberin Devamı

Tekin Acar’da çok özel fiyatlar

Mağazalarında özel bir kampanya başlatan Tekin Acar Cosmetics, yüzlerce üründe uyguladığı Avrupa fiyatlarıyla müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

1- Estee Lauder’dan özel Swarovski taşlı koleksiyon, büyük boy parfüm alışverişine sadece 69 TL...
2- Paco Rabanne’ın erkek parfümü “One Million by Paco Rabanne” özel hediyesi ile birlikte 188 TL...
3- Clinique’in avantajlı setinde Even Better Clinical, Even Better Gündüz Kremi, 7 Day Scrub Peeling, All About Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi ve çanta yer alıyor. 159 TL...
4- Estee Lauder avantajlı sette makyaj çantası ile birlikte göz kalemi, Lash Primer Plus ve Double Wear Mascara yer alıyor. 73 TL.

EDİTÖRDEN...

Haberin Devamı

Nemsiz kalmış ciltlerin koruyucusu

“La Colline Cellular Rich Hydration Cream”, dış faktörlere karşı ciltte koruma sağlıyor. Öncelikle ince çizgiler üzerinde etkili olan krem, cildin daha parlak görünmesine yardımcı oluyor. İçeriğindeki HPO teknolojisi, 3’lü “nem, koruma ve oksijen” etkisiyle cildin yaşlanmaya karşı savaşını destekliyor.

Özel erkeklerin kokusu

“Solo Loewe Absoluto”, hızla ve çılgınca değişen dünyada dinginliği bulabilmiş erkeğin kokusu... Parfüm, kendini sıra dışı, farklı ve eşsiz olarak tanımlayan, iş hayatı ile aile hayatı arasında bir denge oturtmuş günümüz erkeğinin ihtiyaçları için tasarlandı.

Nane ve avokado etkisi

Philip B.’nin günlük kullanılma uygun, hem şampuan hem saç ve saç derisine bakım yapan arındırıcı ürünü “Peppermint & Avocado Shampoo”su, içeriğindeki saf nane özü, avokado ve 16 ayrı bitki özüyle saça dolgunluk verirken, yumuşak ve ipeksi bir görüntü de kazandırıyor.

Yazarın Tüm Yazıları