Sezon sona eriyor, yetişin!

Güncelleme Tarihi:

Sezon sona eriyor, yetişin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 15:02

Bu hafta kendinize bir güzellik yapın, hakiki sözler eden bu iki etkileyici kadın oyunundan birini izleyin. Pişman olmayacaksınız...

Haberin Devamı

SEN İSTANBUL’DAN DAHA GÜZELSİN

Son yılların en dikkat çekici yeni kuşak yazarlarından Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun incelikli kaleminden bir kadın oyunu. Bir erkeğin kaleminden çıktığına inanmakta zorlanacağınız kadar komik, hüzünlü, zarif, anlayışlı bir iş. Bir ailenin üç kuşak kadınının İstanbul’un kent dokusu ve 50’lerden bugüne uzanan tarihiyle iç içe geçen öyküsü. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun sade bir rejiyle, ağırlığı tamamen üç oyuncunun -Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Melis Öz ve Ayfer Dönmez- performansına devrettiği ‘Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin’i sezon tamamen bitmeden mutlaka izleyin.

Bugün, 20.30’da Kadıköy Theatron’da. 14 Haziran Çarşamba 20.30’da Craft Kadıköy’de.

Sezon sona eriyor, yetişin

Haberin Devamı

ANTABUS

Türkiye’de yaşayan alt sınıftan bir kadının erkeklerden (babasından, kocasından, patronundan vs.) gördüğü sistematik şiddetle hayatının neye dönüştüğünü anlatan sarkastik bir roman Antabus. Seray Şahiner’in bu kısacık ama çok fazla şey anlatan kitabını okumadıysanız hemen başlayın, üstüne Nihal Yalçın’ın hayli etkileyici bir oyunculukla sahnelediği, İlham Yazar’ın yönetimindeki ‘Antabus’u gidin görün. Size mutluluk, huzur değil ama gözyaşlarıyla iç içe geçecek kahkahalar ve bolca öfke vaat ediyoruz!

12 Haziran, 20.30’da Moda Sahnesi’nde.

BAKMADAN GEÇME!