Sezon daha yeni açıldı

22 Temmuz seçimleri nedeniyle tenha olan Bodrum sahillerinde geçtiğimiz hafta sonu yüzler güldü.

Seçimin ertesinde soluğu Bodrum’da alan ünlüler, objektiflere yakalanmamak için türlü taktikler geliştirse de, kaçmayı başaramadılar.

Oğluyla birlikte

Perihan Savaş, 1995’te kaybettiğimiz Yılmaz Zafer’den olan 14 yaşındaki oğlu Savaş Zafer’le Bodrum’da. Oya Aydoğan’la tatile çıkan Savaş, gazetecilerin fotoğrafını çektiğini fark edince havluya sarıldı.

İki günlüğüne geldi

Ebru Şallı, yoğun iş temposunun arasında bulduğu iki günlük fırsatta oğlu Beren ve eşi Harun Tan’ın ilk evliliğinden olan oğlu Can’la birlikte Bodrum’a geldi. Şallı, Bodrum Gündoğan’da bulunan evlerinin iskelesinden denize girdi ve güneşlendi.

Ali Kestaneci Bodrum’da

İstanbul’da ünlenen Köfteci Ali Kestaneci, Bodrum’daki şubesini geçtiğimiz haftalarda açtı. Türk Mutfağı’ndan seçtiği lezzetlerle kendi tarzını Bodrum’a taşıyan mekanın sahibi Ali Kestaneci, "Bodrum’a irmik helvasını öğrettik, perde pilavını öğrettik. İyi bir köftenin nasıl olduğunu öğrettik" diyor.

Nihayet tatil

Yüksel İnşaat’ın ve Levent’teki Metro City’nin ortaklarından Yurdal Sert, geçtiğimiz aylarda bir çocuk sahibi olduğu eşi Ivana’yla Bodrum’da. Çift, Türkbükü’ndeki evlerinde tatil yapıyor.

Kağıt oynadılar

Bodrum’daki evinde kızıyla birlikte tatil yapan Oya Başar, yakın arkadaşlarıyla teknede konken oynadı.

Sevgilinin teknesinde

Oya Aydoğan, sevgilisi İbrahim Mertoğlu’nun teknesiyle Türkbükü’ne demir attı. Teknesinde Petek Dinçöz, Orhan Gencebay gibi tanınmış isimleri ağırlayan Aydoğan, gazetecilere bikinili yakalandı.

Saklayacak bir şeyim yok

Bodrum Bianca’da eşiyle tatil yapan Hatice, bol bol deniz keyfi yaptı. Bikinili poz vermekten kaçınmayan Hatice, "Benim saklayacak bir tarafım yok, vücuduma güvenim tam" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları