Sezen'le 40 yılın şerefine

Güncelleme Tarihi:

Sezenle 40 yılın şerefine
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2015 14:26

Sezen Aksu, sanat hayatının 40’ıncı yılını “Sezen’li Yıllar” konseriyle kutladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konsere binlerce müziksever akın etti.

Haberin Devamı

Pop müziğin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu, sanat hayatının 40’ıncı yılında sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Biletleri günler öncesinden tükenen “Sezen’li Yıllar” adlı konsere önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ev sahipliği yaptı.

HER ŞARKIYA AYRI HİKÂYE

Sezen Aksu, Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran hayranlarının karşısına her şarkıda ayrı bir hikâyeyle çıktı. Sanatçı, konserin ilk bölümünde şarkılarını dünya ve Türkiye tarihine damga vurmuş önemli olayların görüntüleri eşliğinde söyledi.

HAYAT DÜĞÜN VE CENAZE

“Ünzile” şarkısında Sezen Aksu’ya sahnede kız çocukları eşlik etti. Sanatçı, “Son Bakış”, “Kavaklar” ve “Güvercin” şarkılarında da Türkiye’nin kaybettiğimiz değerlerini andı. Ardından “Bizde yok yok. Dünyanın hiçbir yerinde olana bitene bu kadar dirençli bir millet de yok. Allah’tan böyleyiz. Hayat düğün ve cenaze” diyerek sahnede kostümünü değiştirdi, rengarenk bir kıyafet giydi. Konser, hareketli şarkılarda güvenlik görevlisi kostümüyle sahneye fırlayan erkek dansçıların şovlarıyla hareketlendi.

Gecede, internette başlatılan kampanya kapsamında, Sezen Aksu hayranlarının karaoke yaparken çektikleri videolar da seyirciyle paylaşıldı.

CÜNEYT ÖZDEMİR YÖNETTİ

Aksu’nun dünden bugüne unutulmaz şarkılarını seslendirdiği konser, sahne şovları ve ışık gösterileriyle renklendi. Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği konserin dans koreografilerine Zeynep Tanbay, sahne ve ışık tasarımlarına ise Cem Yılmazer imza attı. Unutulmaz gecenin yönetmenliğini ise haberci Cüneyt Özdemir yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!