Sezen aşçısını da getirdi

Sezen Aksu, dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilip İzmir’de yaşayan anne ve babasını ziyarete gitti.

Arkadaşları ve asistanlarıyla birlikte kalabalık bir grupla İzmir’e giden ünlü sanatçı, beş gün kaldığı kentte konaklamak içinse Güler Sabancı’nın, asistanı Ayfer Şentürk ile Çeşme’de açtığı Nars Otel’i tercih etti. Otelde dört oda tutan Minik Serçe’nin, yemekleri yapması için evindeki aşçısını da yanında götürdüğünü duydum. Otelin mutfağına özel izinle giren aşçı, her gece Aksu’nun istediği mönüyü hazırlamış. Güler Sabancı ise Aksu’ya kendi imal ettiği Gülor şaraplarından ikram ettirmiş.

Moda bir tık ötede

DAMAT, Tween ve ADV markalarını bünyesinde barındıran Orka Grup, yeni bir satış kanalı yarattı ve ürünlerini www.modaelinizde.com sitesi üzerinden satışa sunmaya başladı. Ünlü markaların buluşma noktası olma hedefiyle moda tutkunlarının ziyaretine açılan sitede birbirinden ünlü markalar, en yeni trend bilgileri ve özel kampanyalar bulunuyor. İnternet sitesinin tanıtımı, geçtiğimiz gece Süzer Plaza’daki Bice Restaurant’da düzenlenen bir davetle yapıldı. Orka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun gecede yaptığı konuşmada "Klasik alışveriş konseptlerine alternatif bir çözüm ve yenilikçi bir yüz yaratmak amacıyla oluşturulan proje kapsamında, Orka Grup moda dünyasının ünlü markalarını çatısı altında topladı" dedi.

Konak, yarın gece Güverte’de

Canlı müzikle eğlenmek isteyenlerin uğrak yeri olan Ortaköy’deki Güverte Bar’da yarın gece Volkan Konak sahneye çıkacak. Mekánda bu gece ise Ferhat Göçer canlı performans sergileyecek. Barın sahibi Gökhan Osgan, Volkan Konak’ın Güverte’de ilk kez yarın program yapacağını, yılbaşı gecesi ise müşterilerinin yine Ferhat Göçer’le eğleneceğini belirtti.

Amatör rock’çılara duyurulur

Rock müziğe yeni isimler kazandırmayı amaçlayan Jack Daniel’s Rock Yarışması’nın dördüncüsü, yarın Jolly Joker Balans’ta düzenlenecek geceyle başlayacak. Sunuculuğunu Aylin Aslım’ın yapacağı gecede, "Hayvanlar" adlı albümüyle bu yıl iyi bir çıkış yakalayan Yasemin Mori de amatör rock’çılara destek vermek için sahneye çıkacak. Yarışmaya katılım, 20 Aralık 2008-16 Mart 2009 tarihleri arasında yapılacak. Birincinin ödülü ise single albüm olacak.

Tarkan amca oluyor

Megastar Tarkan, iki ay sonra amca olacak. Ünlü şarkıcının ağabeyi Hakan Tevetoğlu’nun eşi, yedi aylık hamile. Şu anda Almanya turnesinde bulunan Tarkan, hemen her gün ağabeyi ve yengesini arayıp hamileliğin nasıl gittiğini soruyor, bilgi alıyormuş.

Bebekler için sergi

Anne karnında gelişimini tamamladan doğan (prematüre) bebeklere ve ailelerine yardım için kurulan El Bebek Gül Bebek Derneği’nin Toprak Sanat Galerisi işbirliğiyle düzenlediği resim ve heykel sergisi, geçtiğimiz akşam Nişantaşı City’s’de ünlü simaların da katılımıyla sanatseverlerle buluştu. Derneğin kurucusu Canan Göztepe, aralarında İsmail Acar, Hikmet Çetinkaya ve Fikret Otyam’ın da bulunduğu sanatçıların eserlerinden oluşan sergiden elde edilecek gelirin yüzde 10’unun prematüre bebeklere bağışlanacağını açıkladı. Nişantaşı’m Derneği Başkanı Hilal Mocan ise "Çocuklarımıza yardım etmek en büyük amacımız" diye konuştu.

Ustalar konuşacak

5’incisi düzenlenen Trend Show, bu yıl ’Trend Sohbet’ adı altında yepyeni bir organizasyona imza atıyor. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 4 bin üniversiteli gencin katılmaya hazırlandığı, çeşitli seminer, panel ve atölyelerin yer alacağı kişisel gelişim zirvesi Trend Sohbet, bugün ve yarın Lütfi Kırdar Anadolu Oditoryumu’nda düzenlenecek. Trend Sohbet kapsamında gençler, en yeni trendleri dinlemek üzere Türkiye ve dünyanın önde gelen girişimci, işadamı ve sanatçı gurularıyla bir araya gelecek. Organizasyonda gençlerle yaratıcılık, girişimcilik ve sosyal sorumlu liderlik konularını konuşacak isimler arasında Prof. Stefano D’anna, Alinur Velidedeoğlu, Pınar Eczacıbaşı, Sinan Ergin, Şerif Kaynar, Korhan Kurdoğlu, Sinan Yaman, Hasan Yılmaz, Teddy Wilson da bulunuyor.

Mehmet Teoman’la nostalji geceleri

"Kadınım", "Küçük Bir Öykü Bu", "Beni Benimle Bırak" başta olmak üzere onlarca şarkı sözüne imza atan ünlü prodüktör, işletmeci ve DJ Mehmet Teoman, bu geceden itibaren Nişantaşı’ndaki Barcode’da DJ setinin başına geçecek. Mehmet Teoman’la Nostalji Geceleri, Nişantaşı’nın tek Boğaz manzaralı barı olan Barcode’da her cuma gecesi düzenlenecek.

Kanyon’da yıl sonu partisi

Kanyon’un merakla beklenen yıl sonu partisi için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Alışveriş merkezinde geçtiğimiz yıl sonunda kar partisi düzenlenmiş ve oldukça konuşulmuştu. Kanyon, yine esprili ve ilginç tasarımlı bir partiye imza atmayı hedefliyor. Bu sene Kanyon’un aktivite alanına yılbaşı pazarı kurulacak. Davetliler, sevdikleri için yılbaşı alışverişi yaparken, Buzbar’da Finlandia Vodka’nın ikramları ile ağırlanacak ve "0 Derece" adlı partide Salih Saka’nın müzikleriyle eğlenecek.
Yazarın Tüm Yazıları