Sezen Aksu Bodrum'u salladı

Güncelleme Tarihi:

Sezen Aksu Bodrumu salladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2009 13:08

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde konser veren Türk Pop Müziği'nin minik serçesi Sezen Aksu, söylediği şarkılarla tatilcileri coşturdu.

Haberin Devamı

KONSERDEN FOTOĞRAFLAR

CEMİL İPEKÇİ KONSERİ SEVGİLİSİYLE İZLEDİ

Aksu’nun konserini Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ta izlerken konserde basın mensuplarının sadece bir şarkı görüntü almasına izin verildi.

Bodrum’daki 2 bin 500 yıllık Antik Tiyatro’da bugün akşam saatlerinde piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu, sanatçı Erkan Oğur, müzisyen Aykut Gürel ile birlikte sahneye çıkan Sezen Aksu’yu, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Halit Kıvanç ve ünlü modacı Cemil İpekçi nişanlısı Ender Polat ile el ele izledi. Lal isimli şarkısı ile konserine başlayan ardından, ‘Seni Kimler Aldı, Vazgeçtim, Ünzile, Dağlar Dağlar, Beni Kategorize Etme’ ve ‘İstanbul İstanbul’ şarkılarını söyleyen Aksu’nun konserinde basın mensuplarının sadece bir şarkı görüntü alınmasına izin verildi. Yaklaşık iki saat süren ve sık sık şarkı aralarında yaptığı güncel esprilerle konserini tamamlayan Aksu'yu yaklaşık 1500 hayranı dakikalarca ayakta alkışladı.

Konserde sırasında, Bodrum Sağlık Vakfı’nda eğitim gören zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler yararına yiyecek ve içecek satışı yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!