Şeytan fena çarpıldı

Güncelleme Tarihi:

Şeytan fena çarpıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 09:43

İngiltere Premier League'in 20. haftasında lider Manchester City, sahasında Liverpool'u 3-0 yendi.

Geçen hafta Sunderland'e son dakika golüyle 1-0 mağlup olan Manchester City, 10. dakikada Arjantinli yıldızı Agüero ve 33. dakikada Toure'nin attığı gollerle Liverpool karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Karşılaşmanın 75. dakikasında Toure'nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Milner gole çevirdi ve Manchester ekibi sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ev sahibi takımda Gareth Barry, 73. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Geçen hafta Newcastle United karşısında Liverpool'a galibiyeti getiren golleri atan Bellamy ve Gerrard, bu maçta 57. dakikada oyuna girdi.

Manchester City ile zirveyi paylaşan Manchester United, Newcastle United deplasmanından puansız döndü. Demba Ba'nın 33. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1-0 geride kapatan “Kırmızı Şeytanlar”, 47. dakikada Cabaye ve 90. dakikada Jones'un kendi kalesine attığı gollerle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Manchester United, ligde aldığı 3. yenilginin ardından Manchester City'nin 3 puan gerisine düştü.

Londra derbisinde Fulham ile deplasmanda karşılaşan Arsenal, son dakikada yediği golle haftayı puansız kapadı.

21. dakikada Koscieiny'nin golüyle l-0 öne geçen Arsenal karşısında 85. dakikada Sidwell ile beraberliği sağlayan Fulham, 90. dakikada Zamora'nın golüyle 3 puanın sahibi oldu.

Chelsea, Wolverhampton Wanderers deplasmanından kayıpsız döndü. Londra ekibi, Ramires ve Lampard'ın golleriyle rakibini 2-1 yenerek ligdeki 11. galibiyetini aldı.

Ligde bu hafta oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Everton-Bolton Wanderers : 1-2
Tottenham Hotspur-West Bromwich Albion : 1-0
Wigan Athletic-Sunderland : 1-4
Aston Villa-Swansea City : 0-2
Blackburn Rovers-Stoke City : 1-2
Queens Park Rangers-Norwich City : 1-2

Gol Krallığı

Gol krallığı yarışında Arsenal'ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie, 17 golle ilk sırada yer alıyor.

Bu futbolcuyu 15 golle Demba Ba (Newcastle United), 14 golle Sergio Aguero (Manchester City), 13 golle Wayne Rooney (Manchester United), 12 golle Yakubu Aiyegbeni (Blackburn Rovers) ve 10 golle Edin Dzeko (Manchester City) izliyor.

Gelecek Hafta

11 Ocak Çarşamba: Tottenham-Everton,
14 Ocak Cumartesi: Aston Villa-Everton, Blackburn-Fulham, Chelsea-Sunderland, Liverpool-Stoke, Manchester United-Bolton, Tottenham-Wolverhampton, West Bromwich-Norwich,
15 Ocak Pazar: Newcastle-QPR, Swansea-Arsenal,
16 Ocak Pazartesi: Wigan-Manchester City.

Puan Durumu

Şeytan fena çarpıldı
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!