Seymen: “2 Kasım Sabahı TEK Başımıza İktidar Olacağız”

Güncelleme Tarihi:

Seymen: “2 Kasım Sabahı TEK Başımıza İktidar Olacağız”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 13:27

BODRUM CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, seçim çalışmaları kapsamında partililerle birlikte esnaf ve vatandaşlara yaptığı ziyarette, “2 Kasım sabahı CHP olarak tüm partililerimizin desteğiyle tek başımıza iktidar olacağız” dedi.
1 Kasım’da yapılacak genel seçim öncesi CHP Bodrum İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftalık ve günlük belirlenen program dahilinde Bodrum Yarımada genelindeki vatandaşları ve esnafı bölge bölge ziyaret eden CHP’li heyet, CHP Genel Başkanlığınca “Önce Türkiye” sloganıyla hazırlanan seçim bildirgesi hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.
En son Bodrum Konacık’taki Avenue Alışveriş Merkezi ve Gümbet’teki OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezinde esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulunan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’e CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyerek çözüm arayan CHP’li heyet, “Önce Türkiye” adlı seçim beyannamesi broşürlerini de dağıtarak Muğla’nın CHP’li altı milletvekili adayı için vatandaştan destek istedi. Başkan Recai Seymen, broşürü ilgiyle okuyan vatandaşların çoğunun, hazırlanan projelerin ülkeyi kalkındıracaklar projeler olduğunu önemle vurguladıklarını, partililere ve CHP’li milletvekili adaylarına başarılar dilediklerini söyledi.
“ÜRETEN TÜRKİYE MİSYONUMUZA ÜLKE EKONOMİSİ GÜÇLENECEK”
Ziyaretler boyunca CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve beraberindekiler vatandaşlara, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesi durumunda “üreten Türkiye” misyonuyla ekonomiyi güçlü hale getireceklerini, bu dönemde evsiz yurttaşın kalmayacağını, asgari ücretin net 1500 TL’ye çıkarılacağını, çiftçiye mazotun 1,80 kuruşa indirileceğini ve ayrıca üniversitesi harçlarının kaldıracağını açıkladı. Seçimlere sayılı günler kala partili kadınların çok sayıda evi ziyaret ettiklerini de belirten Recai Seymen, “Çalışmalarımız oy kullanma işlemi bitip, seçim sonuçlanana kadar aralıksız devam edecek. Halkımızın ilgisinden çok memnunuz. 2 Kasım sabahı CHP olarak tüm partililerimizin desteğiyle tek başımıza iktidar olacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!