Seyircisiz maça ilgi gösterilmedi

Güncelleme Tarihi:

Seyircisiz maça ilgi gösterilmedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2011 16:15

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park ile Banvit arasına oynanan karşılaşmayı, 14 yaşını doldurmamış çocuklar ile onlara refakat eden kadınlar ücretsiz olarak izledi.

Galatasaray Medical Park'ın geçen sezonun sonunda aldığı 2 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmaya sarı-kırmızılı taraftarlar alınmazken, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) yeni uygulaması gereği, 14 yaşını doldurmamış çocuklar ile onlara refakat eden kadınlar ücretsiz olarak temin ettikleri biletlerle tribünlerdeki yerlerini aldı.

Ancak, Galatasaraylı çocuk ve kadın taraftarlar, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya pek ilgi göstermedi. Yeni sezonda oldukça başarılı bir performans sergileyen sarı-kırmızılı takımı izlemeye yaklaşık 200 çocuk ve kadın taraftar geldi.

Bu arada, Galatasaray Medical Park'ta rotasyon nedeniyle Haluk Yıldırım, Evren Büker ile Göksenin Köksal'a kadroda yer verilmedi.

Şehitler için saygı duruşu

Karşılaşma öncesine şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütünün düzenlediği hain saldırı neticesinde şehit olan 24 asker ile Bitlis'te bombalama eyleminde şehit edilen 5 polis ve 3 sivil vatandaş anısına saygı duruşu yapıldı.
Terörü lanetleyen taraftarlar da “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tempo tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!