Seydişehir'de hırsızlık operasyonu:5 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Seydişehirde hırsızlık operasyonu:5 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 13:48

Seydişehir'de hırsızlık operasyonu:5 kişi tutuklandı

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/KONYA, (DHA)- KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde son dönemlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili iki ayrı şebekeye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Seydişehir İlçesi'nde son dönemlerde ev ve işyerlerinde hırsızlık olaylarının gerçekleşmesi üzerine polis, özel bir ekip kurup çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu bir marketten, bıçak zoruyla kasiyerden 20 lira çalan, ardından başka bir marketten gece yarası kasadaki bin 200 lira para ve 20 karton sigara çalan 20 yaşındaki Kenan Tevfik D. ve 22 Barış D., Hacı Seyitali Mahallesi'nde bir marketten hırsızlık yaparken suç üstü yakalandı. 2 kişi dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, ilçede 3 evden televizyon ve bilgisayar çalan Azerbaycan uyruklu 22 yaşındaki Rahid A., 27 yaşındaki Yunus Emre K., 30 yaşındaki Songün T. ile 54 yaşındaki Fikret K.'yi, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yakaladı. Şüphelilerin Manavgat'ta da 5 evden televizyon ve bilgisayar çaldığı saptandı. Adreslerinde yapılan aramada çaldıkları 2 adet televizyon ele geçirilirken, çalınan diğer televizyon ve bilgisayarları sattıkları belirlendi.
Şüphelilerden Rahid A., Yunus Emre K. ve Fikret K. dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Songün T. de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!