Seydişehir'de Eşref Ziya Terzi konseri

Güncelleme Tarihi:

Seydişehirde Eşref Ziya Terzi konseri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 12:08

Seydişehir'de Eşref Ziya Terzi konseri

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA) -SEYDİŞEHİR Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında Eşref Ziya Terzi'nin ezgi dinletisine ev sahipliği yaptı.

Seydişehir Belediyesi'nin 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlediği Ramazan etkinlikleri programında sahne alan sanatçı Eşref Ziya Terzi, seslendirdiği eserleriyle Seydişehirlilere doyumsuz bir Ramazan gecesi yaşattı. Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Mehmet Tutal, "Seydişehir’de yaklaşık olarak dört yıldan bugüne sizlere hizmet etmeye gayret ettik. Konya girişinden Bozkır çıkışına kadar Seydişehir’in ana arterlerini yeniden inşa ettik. Seydişehir’in çehresini değiştirecek büyük projeler başlattık. Şu anda devam ediyor. Ekonomik ve görsel olarak katkıda bulunacak termal tesisimiz, Kuğulu çalışmaları devam ediyor. Seydişehir’de esi olan her şeyi kaldırdık. Eski Garaj, Eski Cezaevi, Eski Sağlık Meslek Lisesi, Eski Meteoroloji bunların hepsi yeniden hizmetinize sunulacak. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Sizlere layık olabilmek için elimizden gelen tüm gayreti ekibimizle birlikte gösteriyoruz.” dedi.

Seydişehir'de ve ülke de huzur iklimi olduğunu kaydeden Başkan Tutal, "Bu meydanda güle oyana iftarımız ve programlarımızı yaptık. Artık bugün terörün belini kırdık, kırmaya devam ediyoruz. Her yerde Ramazan coşkusunu beraber yaşayabiliyoruz. Bu huzur ikliminin oluşmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu ülke kalkınmaya, güçlenmeye devam ediyor. Bu ülkenin kalkınmasına engel olmak isteyenler boş durmuyor. Ancak biz gezi eylemini püskürttük. 15 Temmuz ihanet hareketini püskürttük. Terörün batak merkezi olan Kandile askerlerimiz şanlı bayrağımız dikerek terörü yok edecek inşallah. 24 Haziran da bütün planları boşa çıkararak güçlenmeye devam edeceğiz. Belediye olarak sizlerin emrinde olmaya sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz .Bu duygu ve düşüncelerle ben Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Sevenlerine ezgiler söyleyerek unutulmaz bir gece yaşatan Eşref Ziya Terzi’ye konserin sonunda Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal günün anısına hediye takdim etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!