Seydişehir kitap günleri sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Seydişehir kitap günleri sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 12:40

Seydişehir kitap günleri sona erdi

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(KONYA) (DHA)- SEYDİŞEHİR Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kitap günleri sona erdi.
16 Nisan da açılışı gerçekleşen ve 7 gün süren kitap günlerine 30 bin kişinin geldiğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Başkan Tutal, "Sosyal ve kültürel işlere ağırlık vermeye de başladık. Bu kapsamda kitap günleri, yazar günleri adı altında geçen yıl çalışma başlatmıştık. Geçen yıl yaptığımız çalışma toplum tarafından beğeni kazandı. Bunun üzerine eklemeler yaparak bu yıl ikincisini düzenledik. 19 yazar ve 50 binin üzerinde kitapla başlattığımız çalışmaları tamamladık. Öğrenciler ve velilerle görüşmelerimiz sonucunda gayet olumlu geri dönüşler aldık. Beğenilen bir faaliyet oldu. Eğitimci bir belediye başkanı olarak öğrencilerimizin kitap okumaları, kitabı sevmeleri, kitapla buluşmaları aynı zamanda kitabın yazarıyla buluşmaları gayet memnuniyet vericiydi. Bizim arzu ettiğimiz de oydu. Önümüzdeki yıllarda bunu geleneksel hale getirip devam etmeyi hedefliyoruz. Katılımları için öğrencilerimize, velilerimize, Seydişehir halkına ve yazarlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemiz için hayırlı olsun."dedi.
Kitap günleri sürecinde Mine Sota, Tolga Akpınar, Mete Yarar, Ahmet Melih Karauğuz, Kadri Sulak, Kahraman Tazeoğlu, Yavuz Bahadıroğlu, Talha Uğurluel, Ahmet Bulut, Hayati İnanç, Atilla Yaramış, Vural Kaya, Ayşe Ünüvar, Hüseyin Muşmal, Fatih Babaoğlu, Tuğba Coşkuner, Ali Aktaş, Turgay Güler ve Vehbi Vakkasoğlu gibi yazarlar söyleşiler yapıp, kitaplarını imzaladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!