Seydişehir CHP, konferans düzenledi

Güncelleme Tarihi:

Seydişehir CHP, konferans düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 13:09

- Konuşmacı olarak, CHP İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay ile Parti Meclisi üyesi gazeteci-yazar Tuncay Özkan katıldı

Haberin Devamı

KONYA (AA) - CHP İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay, Parti meclis üyesi gazeteci-yazar Tuncay Özkan, Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen Türkiye Gerçeği ve Seydişehir konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Kızılay Düğün Salonu'nda konferansta konuşan Balbay, 2015 seçimlerinin ülke açısından önemine dikkat çekerek, birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Türkiye’nin her köşesini gezmeye devam ettiklerini dile getiren Balbay, “Türkiye cumhuriyeti, hem Arap İslam şeriatçılığını hem de Rusların çarlık diktatörlüğünü reddedip insan haklarına dayalı laik demokratik devlet kurmuştur. Cumhuriyetin temel ilkelerini korumak her ferdin görevidir. 2015'de bu iktidara son vermeliyiz. Bu gidişi beğenmiyorsanız gelin hedef ortaklığında birleşelim. Sıkı sıkı kenetlenelim. Bölünmek, parçalanmak, küsmek hakkımız yok. Yerimizde oturmakla ve sadece AKP’nin gitmesini istemekle AKP gitmez. Sokağa çıkmalıyız. Bunun için kapı kapı gezmeliyiz. Ama halkımıza yakın olduğumuzu, onlardan birisi olduğumuzu hissettirerek” dedi.

Haberin Devamı

Tuncay Özkan, 2015 seçimlerine giderken her kesimi hedef ortaklığında birleşmeye çağırarak "CHP, tüm Türkiye’nin sorunlarını kapsayacak politikalar üretmeye devam ediyor. AKP’ye alternatif iktidar modeli ortaya koyacağız’’ şeklinde konuştu.

Mustafa Balbay, konferans sonunda kitaplarını imzalayarak okurlarıyla sohbet etti.

Konferansa, CHP Seydişehir İlçe Başkanı Yunus Uysal ve Meram İlçe Başkanı Azmi Akgül ile çok sayıda partili katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!