Seydişehir Belediyesi kırsal mahallelerde iftar yemeği veriyor

Güncelleme Tarihi:

Seydişehir Belediyesi kırsal mahallelerde iftar yemeği veriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 14:12

Seydişehir Belediyesi kırsal mahallelerde iftar yemeği veriyor

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA) - SEYDİŞEHİR Belediyesi tarafından Mesudiye Mahallesi'nde ikamet eden mahalle sakinlerine iftar yemeği verildi. Yemeğe yaklaşık bin kişi katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mesudiye mahallesi meydanında verilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile buluştu. İftar yemeğine katılım oldukça yoğun olduğu gözlendi. Mesudiye mahallesinde Seydişehir Belediyesi tarafından kurulan şişme oyun gurupları, animasyon gösterileri Mesudiyeli çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Ramazan ayının birlik, beraberlik  ve kardeşlik duygularını güçlendiren bir ay olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Seydişehir Belediyesi olarak bu yıl Ramazan ayı etkinliklerimizde farklı bir konsept izledik. İftar çadırımızda düzenlediğimiz iftar yemeği organizasyonumuzun dışında, farklı mahallerimizde de iftar yemekleri düzenliyoruz. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hemhal oluyoruz ,hem de Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşıyoruz. İlk günden bu güne kadar ifade ettiğim gibi Seydişehir merkezde vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerden , aynı şekilde kırsal mahallelerimizde faydalanacak . Çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz.Şükürler olsun ki seçim beyannamemizde verdiğimiz vaatlerimizi gerçekleştiriyoruz. Projelerimizi hayata geçiriyoruz "dedi.
Yaklaşık bin  kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından Başkan Tutal mahalle sakinleri ile birlikte sohbet ederken Seydişehir Belediyesi  tarafından mahalle sakinlerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!