Seydişehir Belediyesi iftarları devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Seydişehir Belediyesi iftarları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 12:57

Seydişehir Belediyesi iftarları devam ediyor

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN,SEDYDİŞEHİR,(Konya)(DHA) - SEYDİŞEHİR Belediyesi tarafından Ramazan ayı içerisinde yapılan mahalle iftarları Yenice Mahallesi iftarı ile devam etti.

Çatmakaya'da başlayan  Susuz , Gölyüzü, Taşağıl ve Yenice  Mahallesinde devam eden iftar sofrasında binlerce kişi orucunu açtı.Yenice Mahallesinde düzenlene iftar yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti  İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Meclis Üyeleri ,Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri, Yenice  Mahallesi muhtarı ve Yenice mahallesi sakinleri katıldı. Düzenlenen iftar organizasyonu için Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Yenice Mahallesi Muhtarı Keramettin Balcı, Mahallemizde düzenlenen iftar yemeği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız oyun parkından ve çocuk gösterilerinden dolayı çok memnun oldular” dedi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ortalarına gelindiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,” başı rahmet, ortası mağfiret, sonunda cehennem azabından kurtuluş olarak Hz. Peygamberimizin nitelendirdiği bu ayın ortalarına ulaşmış bulunuyoruz. İslam dinini bize getirmiş olduğu ve bizlerin farkında olmadığımız birçok özellikler ve güzellikler var. Ramazan iftarları, akrabaların, kardeşlerin, komşuların, hemşerilerin bir araya geldiği kaynaştıkları bir sofradır ” dedi.

Seydişehir Belediyesi olarak 4  yıldır şehir merkezinde yapılan çalışmaların, hizmetlerin, kırsal mahallelerde taşıdıklarını ifade eden Başkan Tutal;” şehir merkezimizdeki çocuklarımız nasıl eğleniyor, gülüyor, oynuyorsa kırsal mahallerimizdeki çocuklarımızda aynı şeyi yaşasın istiyoruz. Merkeze park yaptıysak buralara da park yapmaya çalıştık, yaptıkta. Şehir merkezimize sahalar yaptık, buralara da aynısını yaptık. Bunun için elimizden geldiğince çalışıyor gayret ediyoruz.” diye konuştu.

SEYDİŞEHİR’DE ÇÖZÜLEMEYEN PROJELERİ  ÇÖZDÜK

Seydişehir’de yıllarca çözülemeyen adeta kördüğüm olmuş projeleri çözdüklerini kaydeden Başkan Tutal,” çözdüğümüz bu projelerin ihalesini yaptık. Önümüzdeki zaman diliminde hep beraber inşallah açılışını yapacağız. Çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Ramazan birlik ve beraberlik ayı nasıl Yeniceli kardeşlerimizle   hep beraber bir araya gelebiliyorsak, Seydişehir’i, Konya’sı ve İslam ümmeti bir araya gelebilmeli. Ayrılıkları bir kenara bırakabilmeli ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozabilmeliyiz. Bu millet 15 Temmuz’da bu oyunları bozdu, bozmaya devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinde de aynı duyarlılığı göstereceğinize inanıyorum.  Ben bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayınızı tebrik ediyorum “dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!