Seydikemer’de Spor Ön Plana Çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Seydikemer’de Spor Ön Plana Çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 12:22

SEYDİKEMER'DE SPOR ÖN PLANA ÇIKACAK

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yaşayan yerleşik İngilizler, Seydikemerli gençlere kurs vermek istiyor.
Seydikemer’de gençlerin Futbol ve Voleybola olan ilgisini farklı spor dallarına da çekmek istediklerini belirten yerleşik İngilizler, her hafta Kapalı spor salonunda badminton oynayarak hem spor yapıyorlar hem de gençlerin farklı spor dallarına dikkatini çekmek istiyor.
Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Türk, yaptığı açıklamada: “Spor salonunun yeni açılmasına rağmen vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanıldığını belirtti. Yerleşik yabancı vatandaşların da Seydikemerli gençlere spor anlamın da örnek teşkil etmesi açısından önemli olduğunu dile getirirken Kapalı spor salonu 24 saat boyunca vatandaşlarımızın ve Özellikle gençlerimizin hizmetindedir.Özellikle Gençlere sahip çıkılmalı ve desteklenmeli. Seydikemer’de sporun ön plana çıkması için gerekli olan tüm çalışmaları yapıyoruz” dedi.
Yerleşik yabancı vatandaşlardan Robin Smith de, “Seydikemer’de ikamet eden yabancı vatandaşlar olarak her hafta Cuma günleri Badminton oynamak için Kapalı Spor Salonuna geliyoruz. Seydikemer deki gençlerin dikkatini farklı spor dallarına çekerek yeteneklerinin ortaya çıkmasını istiyoruz. Seydikemer’de badminton sporunu öğrenmek isteyen gençlere ücretsiz kurs vermeye de hazırız. Salonun kullanılmasın da hiçbir emekten kaçmayan Sayın Müdürümüz Adem Türk’e teşekkür ederiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!