Seydikemer’de ‘Gizli Yetenekler’ Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Seydikemer’de ‘Gizli Yetenekler’ Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:15

GİZLİ YETENEK TOPLANTISI

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında İlçemizde uygulanacak olan Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı Gizli Yetenekler Projesi?tanıtım toplantısı yapıldı.
Toplantıya İlçe Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Güven Yiğit, ilçe okullarında görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Türkçe, Müzik, Görsel Sanatlar, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Katıldı.
İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN toplantıda, ilçemizdeki her bir öğrencinin gizli bir yetenek olabileceği düşünülerek çalışmaların devam etmesi gerektiği ve gizli bir yeteneği olan öğrencilerin belirlenmesi için özen gösterilmeli dedi. Öğrencilerimizin eğitim hayatının sadece temel derslerden ve sınavlardan ibaret olmadığını, öğrencilerimizin yeteneklerini ön plana çıkaracak derslere de daha fazla önem vermemiz gerekir dedi.. Öğrencilerin yeteneklerinin ön plana çıkarılmasının ve bu yeteneklerini keşfetmesinin onların sosyal hayatlarında daha başarılı olmalarını sağlayacağı gibi bu yeteneklerini kullanarak ileride bir meslek sahibi olabileceklerini de belirtti.
Önümüzdeki dönemde her okulda en az bir tiyatro kulübü, resim veya müzik kursu açılması, ilçemizin temel değerleri olan cura ve sipsi gibi çalgıların öğretilmesi, okullarda hobi odalarının oluşturulması ve nisan ayı içerisinde karma resim sergisi açılması planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!