Amsterdam'ın en şeker 6 mekânı

Amsterdam’a daha önce birçok kez gittim. Hatta Avrupa’da en fazla bildiğim şehirlerin başında geliyor. Daha önceleri görülmesi gereken yerlerin neredeyse hepsini gezip gördüm. O yüzden bu son gidişimde güzel keyifli ve değişik mekanları keşfe çıktım. Kimisini gitmeden önce araştırıp buldum, kimisine de tesadüfen önünden geçerken girdim. İşte en şeker 6 Amsterdam mekanı...

Haberin Devamı

Amsterdamın en şeker 6 mekânı

 Lavinia: Organik, vegan ve taze ürünler kullanılarak yapılan lezzetler tatmak isterseniz size Lavinia’yı tavsiye edebilirim. Dekorasyonuna bayılacaksınız. Tezgahta sergilenen pasta ve kekler gözlerinizi kamaştıracak.  

Amsterdamın en şeker 6 mekânı

My Little Patisserie: Pembe, gri ve bej gibi pastel renklerle dekore edilmiş sade ve sevimli küçük bir pastane burası. Butik pastaları enfes. Kahvesi de kesinlikle çok iyi. 

Amsterdamın en şeker 6 mekânı

Pluk: Amsterdam’ın en favori mekanlarından bir tanesi. Hem cafe hem de dekoratif ürünler satan bir dükkan burası. Pasta ve keklerin sergilendiği masa büyüleyici. Hepsinden yemek isteyeceksiniz. Muzlu keki kesinlikle tavsiye ederim! 

Amsterdamın en şeker 6 mekânı

Haberin Devamı

Cotton Cake: Dükkan/kafe karışımı konseptlere bir diğer örnek de Cotton Cake. Alt kadın bir butik. Hanımların özellikle ilgisini çekecek bir mekan. Üstte ise kafe bölümü bulunuyor. Ev yapımı soğuk çaylarına bayıldım. 

Amsterdamın en şeker 6 mekânı


Lucy’s: Pespembe bir cheesecakeci. Keklerin sergilenişi çok enteresan. Dışarıdan hemen dikkat çekiyor. Ben çok sevdiğim velvet kek yedim ama cheesecake’lerde aklım kalmadı değil. 

Amsterdamın en şeker 6 mekânı

De Laste Kruimel: Yine tesadüfen önünden geçerken dikkatimizi çeken bir mekan. Vitrinindeki çiçekli pasta bizi büyüledi. İçeriye girip yer baktık ama bulmak ne mümkün. Başka bir zaman dedik ve mekanda aklımız kalarak ayrıldık. Yine de nefis tatlılarını bol bol fotoğrafladık...

Yazarın Tüm Yazıları