Uzakdoğu’yu yakın eden turlar

Yepyeni kültürler keşfetmek istiyorsanız Uzakdoğu doğru adres. Burası, farklı dünya mutfağı, büyüleyici doğası ve tarihiyle keşfedilmeyi bekleyen bir cennet... Yol uzun ama konforlu ve hızlı uçaklarla uzak yolculuklar artık herkese daha yakın. Sizin için Tayland’dan Malezya’ya, Kamboçya’dan Phuket Adaları’na, Çin’den Singapur’a kadar en iyi 10 Uzakdoğu fırsatını seçtik. Şimdi bavulları hazırlama zamanı...

Haberin Devamı

KİRAZ ÇİÇEKLERİYLE BAHARA MERHABA
JAPONYA KİRAZ FESTİVALİ TURU


Eğer Japonya’yı gezmek istiyorsanız bunun tarihi kesinlikle mart ve mayıs arası olmalı. Çünkü tüm ülkede doğanın ve insanlığın yeniden doğuşunun kutlandığı zamana denk geleceksiniz. Kiraz Festivali’nin kutlandığı bu zamanda türlü sürprizlerle karşılaşmanız mümkün. Osaka’dan başlayacağınız tura, Kushimoto ve Kyoto gibi güzellikleri de sığdıracaksınız.
Setur, 2- 13 Nisan. Fiyatı: 14.447 TL. (444 0 738)

TAPINAKLARA YOLCULUK
BANGKOK VE PATTAYA TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar



Dünyaca ünlü tapınaklarıyla ‘tapınaklar şehri’ olarak da adlandırılan Bangkok’ta UNESCO tarafından koruma altına alınan tapınak ve müzelerle büyüleneceksiniz. Bu turun en güzel özelliği ise vizesiz olması. Ayrıca Bangkok kanal gezisi, yüzen çarşı gezisi, timsah çiftliği gezisi ve Pattaya’da fil safarisi gezilerine mutlaka katılın.
Ets Tur, 14- 22 Mart. Fiyatı: 2.356 TL. (444 0 387)

Haberin Devamı

UZAKDOĞU’NUN BÜYÜLÜ BAŞKENTİ
ÇİN TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar


Dünyanın en kalabalık şehirlerinden biri olan Pekin, alışveriş merkezleri ve gökdelenleriyle tam bir metropol şehri... Dokuz gün boyunca Pekin’den başlayacağınız turda; Goose Pagoda Tapınağı, Shanghay Müzesi, Yeraltı Heykel Ordusu ve Yasak Şehir gibi birçok güzelliği göreceksiniz. Çin Seddi turunu ise sakın kaçırmayın.
Coral Travel, 23-30 Nisan. Fiyatı: 12.477 TL. (444 0 684)

 

ADRENALİN DOLU MACERA
BANGKOK VE PATTAYA TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar



Eğlencenin en Uzakdoğulusu denilince akla ilk gelen coğrafyalardan biri Bangkok... Burada Buda heykelleri ve görkemli tapınaklar sizi Uzakdoğu’nun derin felsefesine doğru yolculuğa çıkaracak. Ünlü dergilerin kapağında yer alan Yüzen Çarşı, Siam ikizleri ve hindistancevizi çiftlikleriyle ünlü Samut Songkran kasabasında, kobra ve piton yılanlarının ilginç gösterileriyle  adrenalin dolu bir deneyim yaşayacaksınız.
Jolly Tur, 9-15 Nisan. Fiyatı: 2.219 TL. (444 0 644)

Haberin Devamı


ADA ÜLKELERİNİ KEŞFEDİN
KORE VE JAPONYA TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar



Uzakdoğu kültürünü tanımak, değişik lezzetler tatmak ve hiç unutamayacağınız bir deneyim için bu tur biçilmiş kaftan. Gion’da geyşa yaşam tarzına, Nera’da ise Japon kültür ve yaşantısına tanık olacaksınız. En önemlisi de Hiroşima Barış Anıtı parkında atom bombası saldırısında hayatını kaybedenleri anma ve felaketin boyutlarını görme fırsatını da elde edeceksiniz.
Gazella, 27 Mayıs- 6 Haziran. Fiyatı: 14.991 TL. (0212 233 15 98)

ASYA’DAN UZAKDOĞU’YA
VİETNAM VE KAMBOÇYA TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar



Her yıl daha fazla turist çekmeye başladı. Gezip görmeniz gereken o kadar çok yer var ki, bu seyahatin tadı damağınızda kalacak. Örneğin, ‘Dokuz Ejder’ deltasında enfes bir tekne yolculuğu yapacaksınız. Fransız sömürge döneminde yapılmış Tarihi Postane ve Notre Dame Katedrali, Hotel De Ville, Reunification Palace, Ben Thanh Pazarı göreceğiniz yerlerden bazıları...
Tura Turizm, 20- 31 Mart. Fiyatı: 10.172 TL. (444 88 72)

Haberin Devamı


KÜLTÜR, KEŞİF VE EĞLENCE
PATTAYA TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar



Tayland Körfezi’nin kıyısında bulunan Pattaya, özellikle ‘Walking Street’ caddesiyle de birçok eğlence imkânı sunuyor. İstanbul uçuşlu başlayacağınız turun ilk günü, Kraliyet ailesine ait olan dünyaca ünlü mücevher fabrikası ziyaretiyle başlıyor. Turu özel kılan ise turun içinde turların olması. Timsah çiftliği turu, fil safari turu, Mercan Adası turu ve Alcazar Show turu gibi birçok seçenek mevcut.
Anı Tour, 17- 24 Nisan. Fiyatı: 2.557 TL. (0850 300 0 264)


BAŞTAN BAŞA UZAKDOĞU
KUALA LUMPUR, BANGKOK, HONG KONG TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar



Tura önce Kuala Lumpur’dan başlayacaksınız. Sonra Singapur’a gidecek ve Singapurluların hafta sonlarını değerlendirdikleri Sentosa Adası’nı teleferikle gezeceksiniz. Sonraki duraklar ise Phuket, Bangkok ve binlerce gökdeleni, hareketli yaşam tarzıyla Hong Kong olacak. Burada mutlaka Macau Adası turuna katılın, çok etkileneceksiniz.
Mng Turizm, 23 Mart- 3 Nisan. Fiyatı: 5.450 TL. (444 2 000)

Haberin Devamı

FİLM KARELERİNİN PEŞİNDE
PHUKET BANGKOK VE PHUKET TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar


Bangkok ve tropik bir cennet olan Phuket’te tüm yorgunluğunuzu unutacaksınız. Özellikle Phi Phi adaları ve ‘The Beach’ filminin çekildiği Maya Beach, turkuvaz renkli denizi ve bembeyaz kumsalıyla sizi büyüleyecek. Ayrıca James Bond Adası turunda ‘The Man With The Golden Gun’ filmini tekrar yaşayacaksınız.
Pronto Tour, 13-21 Mayıs. Fiyatı: 4.072 TL. (444 91 92)

EĞLENCENİN KALBİ
JAPONYA TURU

Uzakdoğu’yu yakın eden turlar


En mistik anıları biriktirebileceğiniz Japonya’da tur, Tokyo’dan başlıyor. Sırasıyla Kyoto ve Osaka’yı kapsıyor. Nantai Volkanı eteklerinde yer alan lav akıntılarıyla oluşan Chuzenji Gölü’nden gözünüzü alamayacaksınız. Ashi Gölü’ndeki tekne gezisi için bile bu tur kaçmaz. Ama turun en can alıcı gezisi ise Japonya’nın en yüksek volkanik dağı olan Fuji’ye yolculuk. 
VIP Turizm, 2-9 Nisan. Fiyatı: (0212 368 48 00)

 

Yazarın Tüm Yazıları