GeriSeyahat Türkiye’de karavan seyahati için uygun rotalar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Türkiye’de karavan seyahati için uygun rotalar

Türkiye’de karavan seyahati için uygun rotalar

Karavan tatili, birçok kişinin tercihi arasında yer alıyor. Karavan tatili en güvenilir, en ucuz ve en güzel tatil seçeneği. Beş yıldızlı otel konforu olmasa da kendisine has bir dizaynı olması seyahat severlerin ilgisini çekiyor. Türkiye bu konuda şanslı ülkeler arasında yer alıyor. Çünkü Türkiye’nin birçok noktası karavan tatili için çok uygun. İşte size Türkiye’de karavan tatiline en uygun yerler…

Ege ve Akdeniz Bölgesindeki Rotalar

Kuzey Eğe bölgesi karavan ile tatil yapmak için adeta özel bir şekilde tasarlandığını görmekteyiz. Özellikle Çanakkale, Asos, Balıkesir, Edremit Körfezi genel anlamı ile karavan tatiline uygun bölgeler arasında yer alıyor. Bunun ile beraber Aydın, İzmir, Denizli gibi iç kesimlerinde son zamanlarda popüler bir hale geldiğini itiraf etmeliyiz.

Türkiye’de karavan seyahati için uygun rotalar

Akdeniz bölgesinin en popüler karavan bölgesinin Kaş olduğunu söyleyebiliriz. Akdeniz bölgesindeki diğer karavan seyahatlerine uygun alanla ise  Likya yolu üzerinde bulunuyor.

Doğu Karadeniz ve Orta Anadolu Bölgesindeki Rotalar

Türkiye’de karavan seyahati için uygun rotalar

Orta Anadolu bölgesinde karavan tatili yapacakların ilk tercihleri Nevşehir üzerinde yer alıyor. Kapadokya bölgesinin eşsiz coğrafyası karavan tatiline en uygun yerleri. Bölgede yer alan birçok camping işletmesi içerisinde yerinizi alarak bölgeyi keyifle inceleyebilirsiniz. Doğu Karadeniz bölgesinde belirli bir nokta söylemektense sahil şeridinin bütünüyle uygun olduğunu belirtmeliyiz.

Fotoğraf: İtsaslur, maryaninteriordesign, mag-mobil


 

Brezilya semalarında Türk Bayrağı açan çılgın Türk!



False