Teknolojik seyahat oyuncakları!

Yolculuklarda hayatı kolaylaştırmak için bilim ve teknoloji dünyası da seferber olmuş durumda. Bu hafta seyahatleri daha keyifli ve pratik kılabilecek ilginç bazı ürünlere göz atacağız. İşte o ürünler...

Haberin Devamı

LVL Hydration Monitor - Su iç diyen bileklik

Suyun sayısız faydası var ancak siz de benim gibi su içmeyi sürekli unutan ve alarm kurarak su tüketmeyi hatırlayabilen biriyseniz dışarıdan desteğe ihtiyacınız olabilir. Özellikle evinizden çok çok uzakta olduğunuzda ve havaalanında bir şişe suya karşılık çeyrek altın ödediğinizde durum daha da kritik bir hal alabiliyor.

LVL Hydration Monitor. bu noktada devreye giriyor. Bileklik olarak kullanılan cihaz, aktivite, kalori ve nabız ölçmesinin yanısıra ne zaman su içip ne zaman su tüketmeye ara vermek gerektiğini size söylüyor.

1.1 million dollar destek alan ürünün Kickstarter sayfası: Buraya tıklayabilirsiniz.

Teknolojik seyahat oyuncakları

Haberin Devamı

Camelbak UV Purifier Bottle - Su arıtan şişe

Bir gezginseniz gittiğiniz yerlerdeki su hijyenik olmayabilir ya da suyun yapısı size dokunabilir. Camelback All Clear adlı ürün 60 saniyede her musluk suyunu içilebilir hale getiriyor.

Ürün, virüs ve bakterileri etkisiz hale getirmek için UV ışınlarını kullanıyor. Kültürü tanıyalım derken mide bozulması yaşamanız muhtemel ama en azından su ile ilgili riskleri asgariye indirebilirsiniz.

Link: Buraya tıklayabilirsiniz.

Teknolojik seyahat oyuncakları

Emery & Oak Travel Duffle - Şarj eden çanta

Seyahatlerde kullanabileceğiniz çok şık bir çanta “Emery & Oak Travel Duffle”. Ancak çanta sadece görüntüsüyle değil işleviyle de öne çıkıyor. İçinde yer alan batarya bir iPhone’u üç kere tamamen şarj edecek kadar güçlü. Şarjsız kalmak seyahatte çantasız kalmak kadar büyük bir travma olduğu için ürünün değeri katlanıyor.

Ürünün Kickstarter linki: Buraya tıklayabilirsiniz.

Teknolojik seyahat oyuncakları

Inflatable Bubble Tent - Şeffaf şişme çadır

Haberin Devamı

Kamp yapmayı seviyorsanız ancak çadırda yatarken yıldızları izleyememek içinizde bir ukteyse Inflatable Bubble Tent size göre. Sinek ve böcekler tarafından rahatsız edilmemek de ürünün bir başka artısı.

Fiyatı biraz tuzlu olsa da kamp yapmaya gönül verenler değerlendirebilir.

Link: Buraya tıklayabilirsiniz.

Teknolojik seyahat oyuncakları


Yazarın Tüm Yazıları