Sid Meier’s Civilization VI’e ilk güncelleme geldi

Güncelleme Tarihi:

Sid Meier’s Civilization VI’e ilk güncelleme geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 14:55

Firaxis Games firması tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını 2K Games’in üstlendiği Sid Meier’s Civilization VI için ilkbahar güncellemesi geldi.

Haberin Devamı

Piyasaya çıkışının ardından uzun süre geçse de halen adından söz ettiren Civilization VI güncellendi. Şu an sadece PC’de bulunan güncelleme yakın zamanda Mac ve Linux için de yayımlanacak. Dün gelen güncellemede denge değişiklikleri, yapay zeka ayarlamaları, çoklu oyuncu değişiklikleri ve hata düzeltmeleri bulunuyor.

Aynı zamanda Pers ve Makedonya Uygarlıları ve Seneryo paketi de satışa çıktı. Bu yeni ek paket, oyuna Kiros’un liderlik ettiği Persleri, Büyük İskender’in liderlik ettiği Makedonları ve İskender’in Fetihleri ismindeki yeni senaryoyu Sid Meier’s Civilization VI’ya ekliyor.

Persler zengin bir imparatorluk kurmak ve ani, beklenmedik askeri saldırılarda bulunmaktan korkmayan oyuncular için mükemmel bir seçim. Makedonlar ise fetih odaklı bir uygarlık, özel birimleri ve yetenekleri sayesinde oyuncuların oyunun daha başlarında dünya kontrolünü ele geçirmelerine yardımcı oluyor. 

Haberin Devamı

Sid Meier’s Civilization VI 21 Ekim 2016'da PC dünyasına ilk adımını atmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!