GeriSeyahat Şehrin göbeğinde yeşil temalı hafta sonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Şehrin göbeğinde yeşil temalı hafta sonu

Şehrin göbeğinde yeşil temalı hafta sonu

Swissôtel The Bosphorus İstanbul, şehrin göbeğindeki saklı cennet Sultan Park’ta ‘yeşil’ temalı hafta sonları düzenliyor. Karmaşadan ve yorgunluğunuzdan uzaklaşacağınız ‘Greenery Weekends’ ile tazelenip yenilenecek ve birçok farklı etkinlikle canlanacaksınız. İşte detaylar…

29 Nisan – 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Greenery Weekends Michael Stewart, Nihan Hantal, Ateş Bağdaş ile yoga, Burak Ergezen’le Çay Atölyesi, Zeynep Tarhan Muslu ile Renk Şifresi, Pürovel eğitmenleriyle Aquafit, Lebriz Dedeoğlu ile meditasyon, açıkhava canlı müzik performansları, Greenery Spring masaj programı gibi birçok etkinlik içeriyor. Ayrıca otelde konaklayanlar özel atölyeler, yoga, Aquafit, fitness ve SPA alanlarından da faydalanabilecek.

Şehrin göbeğinde yeşil temalı hafta sonu


Sultanpark’ta yoga keyfi

65 dönümlük Sultan Park’ta yer alan, yemyeşil ağaçlarla çevrili, 700 metrelik Vitaparkur’da yenilenmeye hazır olun. Hangdrum, arp, flüt eşliğinde baharın tadını sonuna kadar çıkaracaksınız. Michael Stewart, Ateş Bağdaş ve Nihan Hantal’ın da aralarında bulunduğu ünlü yoga eğitmenleri ve dört hafta sonu boyunca sürecek yoga seanslarıyla bahar tazeliğini yaşayacaksınız. Yoga seansları biletlerine Swissôtel The Bosphorus Istanbul ve Biletix’ten ulaşabilirsiniz.

 

Çayın dünyasını keşfetmeye hazır olun

Otelde her hafta sonu çay atölyesi düzenliyor. Çayı çok daha yakından tanıyacağınız detoks temalı atölyede Burak Ergezen çayın bilinmeyen yönlerini anlatırken, leziz raw food, sushi ve vegan ikramların da tadını çıkaracaksınız.

Şehrin göbeğinde yeşil temalı hafta sonu


Renginizin şifresini çözün

Hollywood ünlülerinin kullandığı ‘Renk Şifresi Atölyesi’ ile hangi renklerin tonlarıyla uyumlu olduğunuzu öğreneceksiniz. Zeynep Tarhan Muslu’nun uyguladığı Renk Şifresi yöntemiyle doğru renklerle daha iyi daha rahat görünecek, karşı tarafta doğru bir etki bırakacak, makyaj tonunuzdan, aksesuar seçiminize kadar her şeyi en doğru şekilde bileceksiniz.



Greenery Brunch

Pazar brunchlarına özel ‘Greenery Büfe’de raw food seçenekleri sizleri bekliyor. Greenery Brunch’ın yanı sıra öğle ve akşam yemeğinde yer alan Vitality menü ve düşük kalorili kokteyllerle daima zinde olacaksınız.

Şehrin göbeğinde yeşil temalı hafta sonu

Greenery Spring masajıyla yenilenin

90 dakikalık Greenery Spring masajıyla yeşilin enerjisini teninizde hissedeceksiniz. Greenery Spring masaj programı zeytin çekirdekli doğal özütle yapılacak scrub uygulaması ile başlıyor ve 25 dakika sürüyor. Sonrasında gerçek avokado püresi ile vücudu sargılayarak yapılan ve 15 dakika süren masaj, kafa ve ayak bölgelerine de uygulanıyor. Stresinizden arınacağınız biberiye, lavanta ve arcanikadan oluşan ve 40 dakika sürecek özel aromatik yağ masajıyla Greenery Spring Masajı tamamlanıyor.  Masajda ve sonrasında ikram edilen Matcha çayı ve yulaflı, üzümlü kurabiyeler ile seansınız sonrası kan dolaşımınız düzenlenecek, kas gerginliğinizden uzaklaşacak, ipek gibi pürüzsüz bir cilde kavuşacaksınız.

 

 

False