GeriSeyahat Macera dolu Tanzanya turu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Macera dolu Tanzanya turu

Macera dolu Tanzanya turu

Tanzanya, Afrika’nın vahşi doğası, renkleri ve kahve yetiştiriciliğiyle ünlü ülkesi… Son yıllarını Afrika’ya adamış olan Ceyda Çakır’ın rehberliğinde 1-10 Eylül tarihleri arasında Tanzanya’nın büyüleyici yerlerini görme fırsatını yakalayacaksınız. İşte Tanzanya turunun detayları

Arusha’da kahve üreticisi bir evi ziyaret edip kahve ile ilgili her şeyi öğrenerek, yerel yemekleri tatma fırsatınız olacak.  Tanzanya’nın en büyük ikinci milli parkı olan Tarangire’de ağaca tırmanan aslanları görebileceksiniz. 

Macera dolu Tanzanya turu

Ngorongoro Krateri UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alıyor. Aynı zamanda Afrika’da vahşi hayatın en yoğun olduğu ve büyük 5’i yani Afrika mandası, Afrika leoparı, aslan, Afrika fili ve kara gergedanı görebileceğiniz ender yerlerden. 



Macera dolu Tanzanya turu

Stone Town’ın baharat kokan ve labirenti andıran sokaklarında fotoğraf çekerken, Arap, Hint, Avrupa ve tabi ki Afrika kültürlerinin bileşimi olan Shawili kültürü nefesinizi kesecek.  Nungwi’nin eşsiz kumsalları, sayıları çok azalan avcı kabilelerden Hadzabe ve Datoga kabileleri ile Eyasi Gölü yine Tanzanya turunda sizleri bekliyor. Fiyatı: 12.500 TL.

False