GeriSeyahat Lüksü su altına indiren denizaltı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Lüksü su altına indiren denizaltı!

Lüksü su altına indiren denizaltı!

“Özel jetinizle, helikopterinizle ya da dev yatınızla seyahat etmekten sıkıldınız mı? O halde bir de lüks denizaltı Neyk’i deneyin.”Bu cümleler, zenginlerin yeni oyuncağı ‘en üst seviyede lüks’ denizaltıyı pazarlamak için kullanılıyor. Hollandalı Ocean Submarine firmasının üreteceği en yeni lüks denizaltı modeli Neyk, lüks dizaynı ile dikkat çekiyor. İşte lüks denizaltı modeli Neyk’in fotoğrafları…

NASA ile işbirliği yapan Ocean Submarine’nin denizaltı modeli 20 yolcu taşıyabilecek. 18,3 metre uzunluğundaki denizaltı, 15 knot sürat ve maksimum 500 metre derine inebilme kapasitesi sunuyor. Bir James Bond filminden çıkmışa benzeyen denizaltıda kütüphane, bar, mutfak ve dinlenme alanı da bulunacak.

Lüksü su altına indiren denizaltı


Üreticilerinin iddiasına göre “Adeta bir köpekbalığı gibi çevik” olacağı belirtilen dizel ve elektrik motorlu Neyk’in iç dizaynı ve ışık sistemleri müşterilerin özel arzularına göre tasarlanacak. 270 derece görüş açısı bulunan kokpiti su altında eşsiz bir manzara sunuyor.


2018 yılı Ocak ayında ilk modeli piyasaya sürülmesi planlanan denizaltının fiyatı ise henüz resmiyet kazanmış değil. Neyk’in seri üretimine geçtiği zaman 6 ile 24 metre arasında beş versiyonla karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

Lüksü su altına indiren denizaltı


Lüksü su altına indiren denizaltı


False