GeriSeyahat Kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları ve haberler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları ve haberler

Kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları ve haberler

Hürriyet Seyahat editörleri haftanın kaçırılmayacak seyahat fırsatlarını ve önemli haberleri sizler için derledi... İşte detaylar...

Kapadokya’da hafta sonu gezisi

Anadolu’nun en özel coğrafyası Kapadokya, hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenler için en ideal rotalardan biri. Pokutsal Tur, tarafından düzenlenen üç günlük Kapadokya programı tam da size göre. Kasım ayından aralıkın sonuna kadar her hafta sonu yapılacak programa kaydı www.pokutsal.com adresinden yapabilirsiniz. Fiyatı 600 TL.

Karinna yenilendi

Uludağ’ın zirvesinde yer alan Karinna Hotel Convention & Spa, sezona yeni yüzüyle giriyor. İkinci Oteller Bölgesi’nde bulunan otel, 239 odası ve 486 yatak kapasitesi, kayak okulu, konferans ve toplantı salonları, 24 saat sağlık hizmeti, masaj, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, fitness salonuyla keyifli bir kış talili imkânı sağlıyor. Tam pansiyon plus anlayışıyla hizmeti veren otel, seçkin mutfağı ile uluslararası ve geleneksel lezzetleri usta şeflerin elinden misafirlerine sunuyor. 10. katta bulunan Kaptan Köşkü Bar, bir yanıyla kayak pistlerini diğer yanıyla Bursa ve Körfez manzarasını selamlıyor. Pistlere komşu Kafe Karya ise sıcak bir mola için en doğru tercih.

Kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları ve haberler



Bodrum’a yeni kütüphane

Farklı konularda atölyelerin düzenleneceği, içinde bir cep sineması bulunan ‘yeni nesil’ kütüphane ‘Zai’ dün Bodrum’da açıldı. Kütüphane, lezzetli bir kahve eşliğinde serin bir ağaç gölgesi arayanlara sanat eserleriyle çevrili bir mekânda keyifli vakit geçirebilecekleri konforlu bir ortam sunuyor. Yakın döneme ait filmlerin izleneceği cep sineması salon aynı zamanda sanatsal sohbetler, film okuma atölyeleri ve konferanslar için de ideal bir biçimde tasarlandı. Adres: Çırkan Mah. Halide Edip Adıvar Sk. No: 7 D:275 Bodrum / Muğla (0252 319 18 88, derya@zaibodrum.com).

Tempo Travel WTM’deydi

Bu yıl 37’inci kez ziyaretçilerine kapılarını açan olan ‘WTM Londra Turizm Fuarı’, dünyanın dört bir tarafından gelen ülkelere ve turizm destinasyonlarına ev sahipliği yaptı. 51 bin seyahat uzmanının bir araya geldiği ve beş bini aşkın destinasyonun tanıtımının yapldığı fuarda, Tempo Travel dergisinin binlerce İngilizce sayısı da ücretsiz olarak dağıtıldı. Dergiye büyük ilgli oldu.

Kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları ve haberler


Outdoor Fitness’ın yeni sayısı çıktı

Türkiye’nin tek doğa sporları dergisi Outdoor Fitness, kasım-aralık kapağını Kapadokya Ultra Trail’e ayırdı. Bu sayı ayrıca dünyaca ünlü sıradışı dağcı Simone Moro ile yapılan röportaj yer alıyor.  Outdoor Fitness’tka genel olarak bisiklet, yoga, triatlon, koşu, yüzme, sağlıklı beslenme, doğru antrenman gibi konular yer alıyor. Basılı olarak tüm kitapevlerinde bulunan dergi dijital ortamda da kendi App uygulaması ve Turkcell dergilikten de satın alınabiliyor.

Kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları ve haberler


Şeb-i Arus’a davet var

Jolly Tur, 6-16 Aralık 2017 tarihleri arasında, 1 gece konaklamalı Şeb-i Arus Turları düzenliyor. Tura katılacaklar, Konya’da ilk olarak Anadolu Selçuklu devri çini işçiliğinde önemli yeri bulunan Mevlana Celaleddin Rumi ile hocası Şems-i Tebrizi’nin ders verdikleri Karatay Medresesi Çini Eserler Müzesi’ni ziyaret edecek. Sonrasında Üçler Türbesi, 16 Dilimli Yeşil Kubbe, Selimiye Camii, Mevlana Türbesi gibi yerleri gezecek. Birçok ilden çıkışlı otobüs ve uçakla ulaşım seçeneği olan bu turun başlangıç fiyatı 259 TL.

Kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları ve haberler


False