GeriSeyahat John Of God ile şifalanmak için Brezilya'ya gidiyorlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
John Of God ile şifalanmak için Brezilya'ya gidiyorlar

John Of God ile şifalanmak için Brezilya'ya gidiyorlar

2000 yıldır dünyaya gelmiş nadir trans bilinç ve bioenerji masterı John of God 60 yıldır insanlara yardım etmektedir. Can Aydoğmuş, 7 Ağustos'ta John of God buluşmasını Brezilya'da gerçekleştiriyor.

Brezilyadaki John of God un olduğu arazi kristal madeni üzerinde enerjisel olarak çok özel bir konumu olan bir yerdir. Brezilya'nın değerli medyumu Chico Xavier, John of God’dan o arazi üstünde merkez kurmasını istemiştir. Ruhsal alem ondan dünyadaki insanların büyük açılımlar yaşaması için bu yeri kurmasını arzu etmiştir.

Dünyanın en büyük medyumları ve spiritüel hocaları John Of God’a gittikten sonra ciddi açılımlar yaşamış ve şu anki konumlarına gelmişlerdir. John Of God ile birlikte meditasyon yapmak 10 bin yıllık blokajları bile arındırmaktadır. aile sistemleri bile ciddi arınma yaşamaktadır.

John Of God ile şifalanmak için Brezilyaya gidiyorlar

 

Can Aydoğmuş spiritüel bir öğretmen ve meditasyon eğitmeni olarak John Of God'ın Brezilya turuna katılmak isteyenlere rehberlik etmektedir. Hürriyet yazarı Can Aydoğmuş'un John of God röportajını buradan okuyabilirsiniz:

 GEZİLERE KATILANLARIN ANLATTIĞI İNANILMAZ ŞEYLER

Nur Eresin (kırmızı çember): 2013’te John of God’dan bahsedildiğini duydum. 20 yaşındaki oğlumla birlikte gitmeye karar verdik. John of God’ı bir kez operasyon yaparken izledim. Bedenine bir başka ruhun girişini ve ondaki değişimi izledim. Bakışları, duruşu her şeyiyle değişti.

Ayhan Kızılırmak (mavi çember): Bir doktor olarak gördüğüm şeyleri kesinlikle mantıklı bir şekilde açıklayamayacağım. Uyguladığı operasyonlarda kan bile akmıyor. Yaptığı şeyler bir insanın yapabileceği şeyler değil. Ben kendi adıma birçok mucizeyle ve deneyimle döndüm oradan.

JOHN OF GOD İLE BULUŞMA

www.johnofgodturkiye.com 

John Of God ile şifalanmak için Brezilyaya gidiyorlar

False