GeriSeyahat İstanbul'da Grand Hyatt'tan sonbahar fırsatı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İstanbul'da Grand Hyatt'tan sonbahar fırsatı

İstanbul'da Grand Hyatt'tan sonbahar fırsatı

Grand Hyatt İstanbul, kentin kültürel, tarihi zenginlikleri ile sosyal hayatının renklerini keşfetmek isteyenler için 3 gece fiyatına 4 gece konaklama fırsatı sunuyor.

İstanbul'un ruhunu ve büyüsünü yansıtan Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi’ne yakın konumlanan Grand Hyatt istanbul’da Aralık ayına kadar kahvaltı dahil 4 gece rezervasyon yapan konukları sadece 3 gece fiyatı ödeyerek %25 tasarruf etmekle kalmayacak, otelin Fitness salonu ile Wi-fi internet hizmetinden ücretsiz yararlanma imkanı yakalayacak. Bu fırsat yıl sonuna kadar İstanbul’daki tüm Hyatt otelleri için geçerlidir.

İstanbulda Grand Hyatttan sonbahar fırsatı

Hyatt Hotels Corporation Hakkında

Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Corporation, misafirlerini ağırlamakta gösterdiği üstün başarı ile haklı bir gurura sahip, dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biridir. . 45 ülkede, binden fazla Hyatt personeli, hergün otantik misafirperlik göstererek ağırladıkları misafirlerinin hayatlarında fark yaratmaktadır. Şirket,Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz™, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt Summerfield Suites™markaları altında 380’den fazla otel ve tatil beldesini işletmekte, isim hakkı işletmeciliği yapmakta veya yönetmektedir. 5 kıtada yatırımlar devam etmektedir. Ayrıca, Hyatt Hotel Corporation bağlı ortaklığı, Hyatt Vacation Ownership, Inc., Hyatt Vacation Club® ve Hyatt Residence Club® markaları altında devre mülk sahipliği ve işletmeciliği yapmaktadır. 01 Eylül 2014 tarihi itibarıyla şirket portfolyosunda toplam 534 otel bulunmaktadır.  

Hyatt Regency Chicago

İstanbulda Grand Hyatttan sonbahar fırsatı

False